In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. De bijpassende gietijzeren pan heeft een uitstekende warmteverdeling waardoor iedere centimeter van de pan gelijkmatig en snel verwarmt wordt en de warmte voor een hele lange tijd vastgehouden wordt. Dit kwaliteitsproduct ondersteunt daarom de werking van de EcoStoof.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame spaghetti bolognese, paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paella, paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paella, paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
In het nieuwe kookboek delen Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke en duurzame recepten. Per maaltijd wordt gemiddeld 240 gram CO2 bespaard. Behalve CO2, bespaart de EcoStoof jaarlijks circa € 100,- tot € 130,- op de energierekening. Uit het ebook ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ maak je in een handomdraai een heerlijke en gezonde maaltijd klaar. Omdat de recepten weinig ingrediënten tellen, is de voorbereiding snel en eenvoudig. Eenmaal in de EcoStoof is de stooftijd 15 tot 45 minuten. Alle recepten zijn voedzame éénpansmaaltijden. Handig voor mensen met haast of maar één gaspit bij de hand hebben. Caro en Iris ontwikkelden de receptuur om traditionele gerechten zoals stoofvlees, stamppot en pasta makkelijk te bereiden in de EcoStoof. De helft van de recepten is vegetarisch. Daarnaast is er gekozen voor maaltijden die veel Nederlanders lekker vinden en de meeste kinderen ook zullen waarderen. Denk aan een voedzame paprikasoep, een bloemkoolstoof of pompoenrisotto. Het boek is verkrijgbaar als e-book.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. EcoStoof heeft ook een Essentials lijn. De pannendoeken passen goed om de EcoStoof pan, maar kan ook als theedoek worden gebruikt. De beschermdoek is de beste manier om je EcoStoof schoon te houden. Wikkel de doek om je pan en zet het geheel in de EcoStoof. Een ideale keuken assistent bij ongelukjes met morsen. Het keukenlinnen is voorgewassen voor extra zachtheid. Zachte, duurzame en hoogwaardige kwaliteit die gedurende de tijd steeds mooier wordt. Verkrijgbaar in kleuren die matchen bij de EcoStoof.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. De bijpassende gietijzeren pan heeft een uitstekende warmteverdeling waardoor iedere centimeter van de pan gelijkmatig en snel verwarmt wordt en de warmte voor een hele lange tijd vastgehouden wordt. Dit kwaliteitsproduct ondersteunt daarom de werking van de EcoStoof.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. Op de website van EcoStoof en in het receptenboek ‘Langzaam Lekker’ staat onder andere een heerlijk recept voor het bereiden van stoofpeertjes.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. Op de website van EcoStoof staat onder andere een heerlijk recept voor het bereiden van deze gluhwein.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. Op de website van EcoStoof staat onder andere een heerlijk recept voor het bereiden van deze bloemkoolstoof.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.
Met energieprijzen die door het dak gaan, kan de rekening in huis enorm oplopen. Niet zo gek dus dat we oplossingen zoeken om de energiekosten omlaag te krijgen. Door te koken met de EcoStoof, een moderne en efficiëntere variant van de hooikist, is het mogelijk om tot 30% procent op gas of elektriciteit te besparen. Als thuis de verwarming aan gaat en het huis is goed geïsoleerd, blijft de warmte binnen. Hetzelfde geldt voor het bereiden van eten. Als ingrediënten kort worden opkookt en geïsoleerd, blijft de warmte in de pan. Hierdoor gaart het eten vanzelf, zonder nog energie – en de daarmee gepaard gaande CO2 – te hoeven toevoegen. De EcoStoof is geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, vruchten, rijst, couscous, peulvruchten, desserts, curries, soep en zelfs yoghurt. Omdat je op lage temperatuur gaart, koken groenten niet kapot, vlees wordt lekker mals en je hoeft vrijwel geen vet te gebruiken. In het nieuwe kookboek (ebook) ‘Makkelijke Maaltijden met de EcoStoof’ beschrijven Iris van de Graaf en Caro Niestijl heerlijke duurzame recepten en wordt per recept aangegeven hoeveel CO2 er wordt bespaard. EcoStoof is verkrijgbaar in diverse kleuren.
Een klimaatvriendelijke én verantwoorde manier creëren voor het bereiden van eten, dat was de missie van Caro Niestijl en Iris van de Graaf. Caro had als architect in energiezuinig bouwen een fascinatie voor isolatiematerialen. Dit inspireerde haar om een draagbare en nog beter werkende versie van de oude hooikist te maken met een aantrekkelijke vormgeving. Iris, met haar ingenieursachtergrond in ecodesign en haar campagnewerk voor biologische voeding, ontwikkelde receptuur voor de EcoStoof. De vulling van de EcoStoof bestaat uit gerecycled textiel en de voering is van gerecyclede vilt. De overige materialen, linnen en kurk, zijn biobased met een lage CO2 voetafdruk. Meer informatie over de werking van de EcoStoof, lekkere gerechten en accessoires (pannenlappen, doeken en schorten) vind je op www.ecostoof.nl.