Samenwerken met Pers-wereld

Pers-Wereld werkt al enige tijd met veel plezier samen met HippeShops.nl, hét blog- en inspiratie platform voor webwinkelen op z’n hipst! Op HippeShops vind je een aanbod van shops terug die de juiste balans bieden tussen Hip & Safe winkelplezier.

HipScan
Al deze shops dragen het Hip & Safe label dat HippeShops.nl uitreikt aan webwinkels die met succes door de scan zijn gekomen. De HipScan scant op zowel de hipheidsfactor van een shop, als op veilig online winkelgemak en originaliteit. Heb jij de scan nog niet gedaan, maar ben je ervan overtuigd dat je shop een plaatsje verdient op de website van HippeShops?! Vul dan via dit formulier je gegevens in en vraag de HipScan aan!

HIPPE SHOPS LOGO - nieuwe website def

Korting bij HippeShops

Nadat je met succes door de scan bent gekomen is het mogelijk, om als klant van Pers-Wereld met korting* een abonnement af te sluiten bij HippeShops! Bij afname van een jaarabonnement krijgen shops die zich via Pers-Wereld aanmelden namelijk 1 kwartaal extra exposure op HippeShops! Je betaalt dan dus voor 12 maanden en krijgt een abonnement voor 15 maanden!

* De korting geldt alleen voor shops die nog niet zijn aangesloten bij Hippe Shops. Bij het toekennen van de korting wordt er gekeken naar de dag van bestellen bij Pers-Wereld. De korting is niet met terugwerkende kracht in te wisselen of om te zetten als je al lid bent geworden.

Hoe ontvang ik deze korting?
Noteer tijdens het invullen van de HipScan in het opmerkingenveld dat je via bent Pers-Wereld gekomen. HippeShops.nl zal bij ons nagaan of jullie een klant van ons zijn en daarna kosteloos de extra maanden toekennen. Dat is nog eens een leuk cadeautje!