Over Pers-Wereld

Pers-Wereld is een PR-Bureau dat free publicity genereert voor webwinkels en merken. Dit wordt gedaan door middel van het schrijven en versturen van persberichten en shopping specials. Ook is er een beeldbank waar alle perscontacten persbeeld uit kunnen downloaden. Dit beeldmateriaal kan worden gebruikt door de media in ruil voor vermelding van de naam/url van de aanbieder.

Elsbeth - eigenaar Pers-Wereld - pagina over ons

Het verhaal achter Pers-Wereld

Ik ben Elsbeth Langendonk, het gezicht achter PR-Bureau Pers-Wereld. Naast ondernemer ben ik moeder van Emma (2009) en Lucas (2012) en woon ik met man en kids in Nieuwegein. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn camera. Naast fotografie houd ik van reizen, lezen en kan ik enorm genieten van uitjes met vriendinnen. Na mijn studies MTRO en Vrijetijdsmanagement heb ik gewerkt in de PR & Marketing. Vanaf 2007 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer en heb ik 8 jaar een eigen webwinkel gehad.

Omdat de concurrentie online steeds groter werd besloot ik voor mijn webshop actief en structureel de pers te gaan benaderen. En met succes, want ik heb veel leuke vermeldingen gespot in kranten en tijdschriften. “Dat willen wij ook graag”, hoorde ik van andere webshopeigenaren. “Kun jij voor ons een persbericht schrijven en uitsturen”, vroegen ze dan. En dat deed ik met veel plezier!

Zo is het Pers-Wereld avontuur begonnen. Omdat de vraag bleef groeien en ik het schrijven en versturen van persberichten leuk vind, heb ik besloten de webshop te verkopen. Zodat ik mij voor 100% kon gaan storten op publiciteit voor shops en merken. Inmiddels is Pers-Wereld een goed lopend PR-bureau geworden. Dagelijks help ik merken en webwinkels hun merk of product in de spotlights te krijgen en werk ik samen met perscontacten, tekstschrijvers en vormgevers.