Over Pers-Wereld

Pers-Wereld is een PR-Bureau dat free publicity genereert voor webwinkels en merken. Dit wordt gedaan door middel van het schrijven en versturen van persberichten en shopping specials. Ook laten wij op onze website mooi persbeeld zien in de beeldbank. Dit beeldmateriaal kan worden gebruikt door de media in ruil voor vermelding van de naam/url van de aanbieder.

Elsbeth - eigenaar Pers-Wereld - pagina over ons

Het verhaal achter Pers-Wereld

Elsbeth Langendonk, eigenaresse van Pers-Wereld, heeft vele jaren ervaring in het schrijven van persberichten, onderhouden van perscontacten en opbouwen van kwalitatieve persbestanden. Sinds 2007 is Elsbeth gestart als zelfstandig ondernemer en is zij 8 jaar eigenaresse geweest van een goedlopende webwinkel. In de loop van de tijd merkte zij dat de concurrentie online steeds groter werd en besloot ze voor haar webshop actief en structureel de pers te gaan benaderen.

Omdat een actieve benadering van de media een succes bleek te zijn heeft Elsbeth besloten Persbureau Pers-Wereld op te richten. Op deze manier helpt zij merken en webwinkels hun merk of product in de spotlights te krijgen. Inmiddels is Pers-Wereld een goed lopend PR-bureau dat dagelijks samenwerkt met een vast team van tekstschrijvers en vormgevers en voor vele gerenommeerde bedrijven de PR verzorgd.