Lifestyle Magazine

Editie Lifestyle WEBSHOP MagazineHippeShops.nl, It’s a Mo! Design en Pers-Wereld.nl slaan de handen weer ineen om gezamenlijk een nieuw project te starten. Een initiatief waarin de leukste shoppareltjes worden opgenomen, gebundeld in een mooi magazine.

Het Lifestyle Magazine zal bestaan uit diverse Shopping PagesDeze pagina’s ken je vast uit tijdschriften en magazines. Het zijn mooi opgemaakte pagina’s, waarin het beeldmateriaal van merken en shops op speelse wijze wordt gepresenteerd. Vaak worden deze specials gemaakt aan de hand van een bepaald thema of een specifieke kleur.

Het idee:
We willen een magazine samenstellen aan de hand van 11 thema’s. It’s a Mo! Design zal de opmaak van het magazine voor haar rekening nemen. Het magazine zal bestaan uit 24 pagina’s, wordt uitgebracht op A5 formaat en heeft een oplage van 5000 exemplaren. De Shopping Specials worden per thema over de linker en rechterpagina verspreid. Er is ruimte voor 25 deelnemers die allemaal circa 200 exemplaren van het boekje zullen ontvangen. Leuk om te verspreiden bij je bestellingen, op beurzen of braderieën. Daarnaast wordt het magazine ook digitaal gepubliceerd op HippeShops.nl.

Alle Shoppings worden ook in A4 formaat vormgegeven. Pers-Wereld zal deze pages gaan uitsturen naar alle relevante persrelaties. Dit wordt gedaan aan de hand van een opgemaakte e-mail (via Mailchimp) met daarin de Shopping Special en bijbehorende verkoopinformatie. Er wordt een openbare Dropbox link toegevoegd waaruit het beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan worden gedownload. De beelden worden per special opgenomen in de Beeldbank van Pers-Wereld, waar redacties regelmatig rondsnuffelen op zoek naar passend beeldmateriaal voor hun producties.

Kort samengevat:
– Formaat magazine = A5
– Formaat Shopping Specials die worden uitgestuurd naar persrelaties = A4
– 5000 exemplaren (200 exemplaren per deelnemer)
– 25 deelnemers in totaal
– 11 Shopping Pages in totaal
– Per deelnemer kun je 4 productfoto’s aanleveren
– De beelden worden verspreid over (meerdere) specials gebruikt
– Beeld wordt gebruikt in het gedrukte magazine en de specials die worden verstuurd per e-mail
– Shopping Specials worden gefaseerd per mail uitgestuurd. Je krijgt vooraf een preview te zien.
– Het beeldmateriaal wordt opgenomen in de Beeldbank van Pers-Wereld
– Het digitale magazine wordt gepubliceerd op HippeShops.nl

Thema’s:
Het magazine zal 24 pagina’s krijgen met de volgende thema’s:
– wonen
– kinderkamer
– baby
– kinderen
– zwanger
– fashion
– beauty
– happiness
– eco / bio / duurzaam
– eten & drinken
– stationery

Prijs:
€ 195 ex btw
€ 185 ex btw voor HippeShops.nl members

Meedoen?
Bij interesse willen we je vragen je aan te melden d.m.v. het sturen van een e-mail naar It’s a Mo! Design.

Je kunt aangeven aan welke Shopping Pages je wilt meedoen. Als je hierover twijfelt kunnen we daarin natuurlijk met je meedenken. We ontvangen het liefst vrijstaand beeld in Hoge Resolutie, maar mooi en professioneel sfeerbeeld kan ook worden toegestuurd. Je kunt eventueel wat extra beelden toesturen zodat we zelf kunnen kijken welk item het beste past binnen het geheel van de Shopping.

Tijdsplanning:
Zodra er genoeg deelnemers zijn gaan we aan de slag en gaan we er gezamenlijk een gaaf Lifestyle Magazine van maken!

Het Lifestyle Magazine wordt mogelijk gemaakt door: