PERSBERICHT – Webshop Till You Drop: dé ultieme offline shopbeleving

Een echte (web)shopliefhebster? Dan is dit event echt iets voor jou! Op Webshop Till You Drop kan je namelijk een heel weekend lang offline webshoppen! (Huh?!) Webshops presenteren hun allerleukste producten in een pop-up shop waardoor jij de producten kan zien, voelen, passen en direct kopen. Psst… dit betekent dus ook geen verzendkosten of retourkosten. Dus: (web)shop till you drop!

Op 12 en 13 oktober is het voor de tweede keer tijd voor Webshop Till You Drop, dit keer in DeFabrique te Utrecht. Tijdens dit weekend presenteren de leukste online shops zich op het gebied van kids, design, sieraden, schoenen, fashion, feel good en nog veel meer! Voor maar €7,50 (of €10,- aan de deur) kan je een verrassend dagje shoppen!

DeFabrique: het perfecte decor
De karakteristieke en industriële sfeer van DeFabrique in Utrecht past helemaal bij dit hippe event! DeFabrique biedt op 12 en 13 oktober een podium aan ruim 100 verschillende webwinkels, dus er is voor ieder wat wils. Zo kunnen fashionista’s onder andere terecht bij JWLZ Accessories, Jolla Fashion, Chantis en Beltbags. Voor originele baby- en kinderkleding en accessoires is het leuk winkelen bij KijkMijne, Peek-a-boo-tiek, TrendySpeelgoed en Alle kleuren van de Regenboog. Ook is er schitterend design te koop bij TrendyKeukenStijl, Sure Interieur, Beterleven en Casa Novana.

DeFabrique is goed te bereiken met de auto en de trein (station Maarsen). Vanaf het station word je zelfs geheel in stijl met een ouderwets ‘hippie’ VW busje naar het event gebracht!

Workshops en lekker eten!
Naast shoppen kan je genieten van lekkere broodjes en smoothies. Ook is het mogelijk mee te doen aan diverse workshops. Zo is er een lachworkshop waarna je met een grote glimlach kan gaan shoppen. Social media expert Jeanet Bathoorn laat mensen kennismaken met de mogelijkheden van Social Media. Milledoni pakt alle cadeautjes in en geeft tips hoe je bijvoorbeeld last minute kan inpakken met spulletjes die al aanwezig zijn in huis. Voor een mooie profielfoto kan je terecht bij Pure Personal en Puur Pulles. Even tussendoor ontspannen? Loop dan even langs bij de professionele stoelmasseurs!

Good vibes en inspiratie
Webshop Till You Drop is een idee van LeFactory. De eigenaren van LeFactory, Roy Degen en Tamara Wentink, hebben zelf webshop Flowee.nl en zeggen: ‘Dit event organiseren wij met veel enthousiasme, good vibes en inspiratie.’ Door deelname aan diverse beurzen met hun eigen webshop kregen Roy en Tamara een goed beeld van wat belangrijk is voor zowel bezoekers als exposanten. In deze tweede editie van Webshop Till You Drop hebben zij hun ervaringen als beursdeelnemers gecombineerd met hun professionele expertise in projectmanagement, facility management, marketing en het runnen van een webshop. “Het resultaat is een evenement vol beleving, hoge kwaliteit, een persoonlijke touch en vooral veel feel good” aldus de organisatie.

Meer weten over Webshop Till You Drop? Bekijk de promotiefilm of volg het evenement via Twitter, Facebook of via de blog op de website.

Extra afbeeldingen:

Het perscontact van webshoptillyoudrop.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.