Voordelig online de tuin inrichten via Tuinmeubelen.nl

Met een uitgebreid online assortiment, scherpe prijzen én fysieke showrooms op acht locaties speelt Tuinmeubelen.nl optimaal in op de wensen van de moderne consument. Sinds kort kunnen tuinliefhebbers het uitgebreide assortiment online bekijken en aanschaffen. Kijkt u liever eerst rustig rond in een showroom met daarna de mogelijkheid online te bestellen? Ook dat is mogelijk, aan u de keus!

Ruim assortiment
Geniet van de zon op een lekker ligbed, nodig vrienden uit op een zomerse avond of organiseer een gezellige barbecue voor de buurt: een tuin biedt tal van mogelijkheden om heerlijk te ontspannen. Profiteer optimaal van uw buitenruimte door de tuin in te richten naar uw wensen. Tuinmeubelen.nl biedt een ruime keuze aan kwalitatief hoogwaardige tuinsets, stoelen, kussens, hockers, banken, tafels en loungesets voor hele scherpe prijzen. Daarnaast verkoopt Tuinmeubelen.nl barbecues van Outdoorchef en is de webwinkel exclusief distributeur van parasols en tuinkussens van het merk Doppler voor de Benelux.

Eenvoudig bestellen
Wie een keuze heeft kunnen maken, kan de artikelen eenvoudig en veilig online bestellen. Betalen is mogelijk via iDeal, creditcard, overboeking, PayPal of acceptgiro. Bestellingen kunnen worden verzonden naar adressen in Nederland, maar levering naar België of Duitsland is ook mogelijk. Daarnaast is het mogelijk voor klanten hun bestelling af te halen in een showroom. Toch liever een tuinmeubel eerst zien? Bezoek dan een van de showrooms van Tuinmeubelen.nl waar een deel van het assortiment te bezichtigen is. Bestellingen vanaf €150 worden gratis thuisbezorgd.

Acties
Met een radiocommercial op Skyradio zet Tuinmeubelen.nl zich in één klap op de kaart. Ter introductie van de webwinkel zal Tuinmeubelen.nl dit jaar bovendien een aantal leuke acties organiseren voor haar klanten. Nieuwsgierig? Houd de website goed in de gaten of volg Tuinmeubelen.nl via Twitter, Facebook en Pinterest om niets te missen!

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Tuinmeubelen.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.