Unlimitedsportswear.nl: eindelijk sportkleding in alle maten!

‘’Sporten is goed en gezond, sporten is voor iedereen en moet altijd kunnen, ook als je een grotere maat hebt, vindt Joan Zaat (26 jaar, Detex sportadviseur), oprichtster van Unlimited Sportswear. ‘’Naast ondernemen doe ik iets goeds voor een grote groep mensen, iets aan een voortdurend groeiend probleem binnen de maatschappij”. Nederlanders worden voller, daar kunnen we niet meer omheen. Bewezen is dat meer dan de helft van de Nederlanders overgewicht heeft. In Nederland dragen we 70 miljoen kilo overgewicht met ons mee. In de webwinkel www.unlimitedsportswear.nl kan iedereen met een grotere maat zonder moeite slagen.

Joan ontdekte na haar studie aan TMO, Hogeschool voor Modemanagement, dat er wereldwijd veel meer grote maten sportkleding beschikbaar is dan werd aangeboden in Nederland. Ze ziet het als een uitdaging om voor elke maat prettig draagbare en hippe sportkleding aan te bieden. “De tijd van hobbezakken is nu voorbij! Mensen met een grote maat kunnen drempelloos beginnen met sporten in onze outfits. De drempel om in de winkel te passen wordt weg genomen. Via de website kan eenvoudig en snel mooie sportkleding uitgezocht worden dat tot de deur bezorgd wordt en thuis gepast kan worden’’, aldus Joan.

Unlimited Sportswear biedt een grote maten collectie sportkleding voor diverse sporten. De Internationale collectie bestaat uit grote maten sportkleding, sportieve kleding, sportbasics en sportbeha’s voor dames. Onlangs is een lijn loungewear toegevoegd en er is een ruime keuze in fijne basics en casualwear. Nieuw zijn de babyjoggers uit Amerika, waarbij joggen en hardlopen een feestje wordt. De webshop is gevuld met een veelomvattende, bijzondere combinatie van Nederlandse en buitenlandse grote maten (sport)merken voor dames en heren. Alle kleding is beschikbaar in de maat 42-60, XL-8XL en tot 100J. Unlimited Sportswear biedt daarnaast ook maatwerk in alle maten en lengtes.

Bestellen gaat gemakkelijk zonder account en betalen is betrouwbaar via iDeal. Alle bestellingen worden snel geleverd en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Ruilen en retouren is geen probleem en de klantenservice beantwoordt vragen binnen 24 uur. Joan maakt een onpersoonlijke webshop graag persoonlijk. Zo kunnen maten altijd door besproken worden en klanten altijd bij haar terecht met vragen over maten, pasvormen, modellen, kleuren en stoffen. Als klanten een specifiek product zoeken dat niet online staat, gaat Joan graag op zoek. Unlimited Sportswear is ook actief op Twitter via @xlsportkleding.


Extra beeldmateriaal:

Het perscontact van Unlimited Sportswear loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.