PERSBERICHT – Unieke producten nu gratis bezorgd in Haarlem door webshops Pluk iets moois en buba B

Wie in Haarlem woont en koopt bij de webwinkels Pluk iets moois en buba B, krijgt de spullen gratis thuis bezorgd. Dat geldt ook voor het bezorgen van een cadeau bij vrienden of familie in Haarlem. Klanten kunnen zelf aangeven op welke dag en hoe laat ze het afgeleverd willen hebben. Winkelen bij deze webwinkels betekent genieten van unieke vintage woonaccessoires en cadeaus en kleurrijke en eigenzinnige retro accessoires voor groot en klein. Het zijn producten om blij van te worden. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel.

Unieke retro en vintage producten
Jeanette en Elizabeth, de eigenaressen van deze twee Haarlemse webwinkels, delen een passie voor unieke, authentieke en kleurrijke retro prints en producten met een tikje eigenzinnigheid en een vleugje nostalgie. Bijvoorbeeld retro babyslofjes, luiertassen, verzorgingsmatjes en knuffels en wieghangers, allemaal speciaal voor baby’s en kinderen van buba B. Of vintage woonaccessoires van Pluk iets moois zoals vitrine hangkastjes, fotolijstjes van gerecycled hout en bijzondere krukjes. Het zijn veelal oude spullen met een ziel die een tweede leven hebben gekregen. Ze worden met zorg geselecteerd of gemaakt. Jeanette en Elizabeth hebben hierbij oog voor duurzaamheid en puurheid en respect voor mens en natuur.

Over buba B
Webshop buba B is ontstaan vanuit de gedachte dat we allemaal bijzonder zijn. De webshop omarmt deze uniekheid. Denk bij buba B aan kleurrijke en liefdevolle retro producten voor jong en oud met een tikje eigenzinnigheid. De winkel heeft originele en bijzondere creaties van voornamelijk Nederlandse designers zoals Huisteil Creaties, Funky Stuff Design, Kekke Koters en Club Geluk. Buba B is de enige Nederlandse webwinkel die de exclusieve retro baby items verkoopt van the Pat a Cake Baby. De webshop ondersteunt de stichting Orange Babies. Van elke verkochte buba B knuffel doneert de webshop 5 euro aan deze stichting. Naast dat Orange Babies zwangere vrouwen in Afrika helpt die besmet zijn met HIV, bieden ze ook steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Op deze manier geeft buba B graag iets door. Bij een bestelling vanaf 30 euro krijgen klanten bij buba B tijdelijk een Flow magazine cadeau.

Over Pluk iets moois
Webshop Pluk iets moois heeft unieke, mooie, hippe en retro-achtige spullen met een vleugje nostalgie. De webshop is ontstaan vanuit een passie voor bijzondere en authentieke producten. Eigenaresse Jeanette Meijers selecteert producten met een ziel uit landen over de hele wereld. Jeanette zet klanten graag in het zonnetje en vindt persoonlijke aandacht en goede service erg belangrijk. De webwinkel heeft producten van de merken Otentic, Sewgirl, Werkhaus, Papaya, Lunchskins, Rescued, Imbarro en 70’s Up. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vondsten. Soms komen deze van ver, zoals de producten van Otentic Design uit India. Of producten gemaakt van oude, gerecyclede materialen die een tweede leven hebben gekregen. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd met oog voor duurzaamheid en puurheid. Bezoekers die een bestelling plaatsen van minimaal 25 euro, mogen bij Pluk iets moois gratis een extraatje uit de rommelmarkt plukken.

Pluk iets moois en buba B; twee webwinkels met een vintage en retro assortiment voor jong en oud bezorgen gratis in Haarlem. Veel winkelplezier!

Extra beeldmateriaal:


Het perscontact van www.plukietsmoois.nl en www.bubab.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.