Trendy design en duurzame accessoires bij Moodadventures.nl

Moodadventures verkoopt vele mooie producten zoals gave hangstoelen, ecologische kussens en handgemaakte sieraden. De webwinkel is sinds kort online en biedt een groot en uniek assortiment aan design, lifestyle en accessoires. Kenmerkend is dat alle artikelen met zorg zijn geselecteerd en vaak nét even anders zijn. Bestellen gaat gemakkelijk, is veilig en artikelen kunnen worden bezorgd en worden afgehaald.  

Hip, ecologisch én milieuvriendelijk
Nieuw in Nederland zijn de unieke kussens van Alexandra Ferguson. Ze zien er niet alleen origineel uit, maar zijn ook nog eens ecologisch. Elk vilten kussen is handgemaakt van 100% plastic waterflessen en ontworpen in haar atelier in New York. De kussens (vanaf € 59,95) zijn er in verschillende formaten en hebben een gave applicatie zoals ‘SUPER HERO’ of ‘KEEP CALM’. Ook de stijlvolle roestvrij stalen waterflessen van Earthlust zijn geweldig om te zien en handig om te hebben. Ze zijn gemaakt onder het Fairtrade principe, van hoogwaardig food-grade staal en vrij van BPA en polypropyleen. De flessen (vanaf € 16,00) zijn beschikbaar in een formaat van 0,2L en 0,4L en er zijn vele leuke designs en limited editions. Keep Leaf heeft een trendy collectie met herbruikbare lunchproducten ontworpen van de beste kwaliteit. De geïsoleerde lunchtasjes (€ 20,00) zijn gemaakt van 100% biologische katoen en voorzien van enorm leuke prints. Ideaal om een lunch, snack en drankje in mee te nemen naar school of werk.

Relaxen in stijl
Wat is er gaver dan lekker chillen in je eigen hangstoel? Tegenwoordig is het een trend om een hangstoel in huis te hebben. De hangstoelen die Moodadventures in het assortiment heeft zijn van zeer goede kwaliteit en geschikt voor zowel binnen als buiten. De stoelen kunnen wat hebben, want de draagkracht van de stoel is maar liefst 200 kg. Ze zijn er in 4 kleuren: licht-rotan, donker-rotan, zwart en wit. Het is leuk om de stoel op te hangen aan het plafond, maar ook mogelijk er een standaard bij te kopen zodat je er ook buiten van kunt genieten. De hangstoelen zijn verkrijgbaar voor € 199,00 en als set (inclusief standaard) voor € 239,00.

Sieraden en spreuken
Een echte sfeermaker voor in huis zijn de handgemaakte spreukborden. Dit zijn houten borden gemaakt met steentjes van het strand met daarop een geschreven tekst. De teksten zijn in 3D en komen hierdoor iets omhoog. Naast de spreuken die verkrijgbaar zijn in de webwinkel, is het ook mogelijk een eigen tekst, spreuk of naam te bestellen. Dat is nog eens een origineel cadeau! De spreukborden zijn verkrijgbaar vanaf € 12,95. Moodadventures verkoopt ook sieraden van ThoughtBlossoms en vrolijk gekleurde wraparmbanden. De armbanden en kettingen van ThoughtBlossoms, met prijzen vanaf € 26,00 zijn nieuw in Nederland en allen hand gestempeld. De wraparmbandjes zijn verkrijgbaar vanaf € 12,95 en beschikbaar in allerlei leuke varianten en kleuren. De armbanden bestaan uit gekleurde bandjes van leer of zijn bewerkt met kralen.

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van Moodadventures loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.