Tarieven

Shopping Specials 3

Strippenkaart 10 strippen

Pers-Wereld.nl maakt shopping specials zoals je ze kent uit tijdschriften en sturen deze uit als persbericht. We gebruiken verschillende thema’s om de beelden speels te presenteren en versturen de shoppings naar onze perscontacten. Een goede en originele manier om producten en beeldmateriaal te tonen! Voor redacteuren is het leuk om een kant-en-klare shopping te ontvangen, want je brengt ze op deze manier op ideeën en we hopen natuurlijk dat ze zo sneller producten zullen overnemen in het magazine / tijdschrift waarvoor ze schrijven.

Uitwerking:
We stellen de specials samen met producten en verkoopinfo van alle deelnemers. Vervolgens maken onze vormgevers er leuke shoppings van. Deelnemers krijgen vooraf een preview te zien voordat het wordt uitgestuurd. We versturen de shoppings met openbare dropboxlink naar het beeldmateriaal in Hoge Resolutie en melden dat het beeldmateriaal vrij mag worden gebruikt. Uiteraard wel met vermelding van de correcte verkoopinformatie. Daarnaast worden alle beelden uit de shopping ook in de beeldbank opgenomen. Hier blijven ze 6 maanden lang online staan.

Strippenkaart met 10 strippen (voordeel korting € 45,00)
Met een strippenkaart met 10 strippen kun je deelnemen met 10 producten aan verschillende shopping specials. Uiteraard kun je ook besluiten met meerdere producten aan één shopping mee te doen. We ontvangen dan graag het beeld in Hoge Resolutie, de directe link naar de producten en eventuele korte verkoopinformatie. Na je bestelling nemen we contact op en laten we weten voor wanneer de betreffende special op de planning staat.

Moeten alle strippen direct op?
Nee, je kunt spreiden over verschillende thema's. Als je deze serie meedoet met bijvoorbeeld 6 producten, worden er 6 strippen afgestempeld. De volgende strippen neem je dan mee en kun je inzetten als je weer aansluiting ziet met een nieuw thema. We proberen regelmatig met nieuwe thema's te komen.

Bekijk hier de thema’s en prijzen van de komende shopping specials.

€ 350,-

ex btw


Bestelling

Maak uw bestelling compleet door onderstaand formulier in te vullen.
U moet wel akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden.

Vul eerst de ontbrekende informatie in en probeer het opnieuw.