PERSBERICHT – Supergrote Kleurplaten van KEK Amsterdam: gegarandeerd urenlang kleurplezier!

Een saaie woensdagmiddag of een duffe vakantiedag? Met de Supergrote Kleurplaten van KEK Amsterdam zijn die verleden tijd. En als we zeggen supergroot, dan bedoelen we ook supergroot. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn ruim 22 A4’tjes aan elkaar! 

De mega kleurplaten staan garant voor urenlang kleurplezier. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, of als kadootje. Ze zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf.

Raketten, bomen en grachtenpandjes
KEK Amsterdam heeft drie verschillende kleurplaten: Naar de Sterren, In het Bos en In de Stad. De kleurplaat Naar de Sterren bestaat uit een universum van sterren en planeten, raketten, vliegende robots en onontdekte sterrenstelsels. In het Bos kunnen kleine en grote boskabouters zich uitleven op talloze bomen, bergen, vogels en adembenemende vergezichten. Tot slot beleven kleine kunstenaars In de Stad veel kleurplezier aan de vele grachtenpandjes, bomen en een loeiende brandweerauto.

Gezellig samen kleuren
Zo’n mega kleurplaat vraagt om ruimte. Schuif alle meubels aan de kant en leg de kleurplaat op de vloer, of maak plaats op een grote eettafel. Zo kunnen kleurkunstenaars gezellig samen kleuren. Ook leuk voor ouders en opa’s en oma’s. De Supergrote Kleurplaten zijn online te bestellen via kekamsterdam.nl en kosten € 7,95 per stuk. Iedere kleurplaat is apart verpakt en wordt handzaam teruggevouwen tot een A4’tje.

Andere kekke producten
Behalve deze mega kleurplaten ontwerpt KEK Amsterdam nog meer producten voor in huis, zoals muurstickers, kattenpandjes en behang. De collectie muurstickers bestaat onder meer uit de Forest Friends (met levensechte dieren uit het bos), de Safari Friends (wilde diertjes uit Afrika) en de Glow-in-The-Dark stickers. De KEK kattenpandjes zijn een musthave voor iedere kattenvriend. Deze stevige kartonnen dozen zijn omgebouwd tot knusse huisjes voor katten, met grappige accenten zoals raampjes en luikjes. Er zijn 8 verschillende gevels. Tot slot heeft KEK Amsterdam onlangs vliesbehang aan het assortiment toegevoegd: verrassende en verfrissende ontwerpen met grafische prints en patronen, divers snoepgoed en allerlei dieren.

Over KEK Amsterdam
KEK Amsterdam is een familiebedrijf dat in 2010 is opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Het bedrijf ontwerpt spullen voor je huis vanuit hun eigen studio in hartje Amsterdam. De producten van KEK Amsterdam zijn nét even anders, verfrissend en eigenzinnig. Inmiddels is KEK Amsterdam een snelgroeiende onderneming en worden de producten verkocht bij meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Extra beeldmateriaal:


Het perscontact van kekamsterdam.nl loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.