Sieradenontwerpster lanceert Moederdag collectie ‘Mom & Me’

Welke vrouw houdt er nou niet van sieraden dacht Tanja Rakhou, eigenaresse van KAYA sieraden. En vooral kleine dametjes houden toch van alles wat blinkt! Daarom heeft Tanja besloten sieraden te ontwerpen die zowel moeder als dochter kan dragen. Speciaal voor Moederdag ontwierp Tanja Rakhou sieraden om de magische band tussen moeder & dochter te symboliseren. Zelfgemaakte macaroni broches, beschilderde stenen en een ontbijtje op bed, voor een mama blijft Moederdag een van de meest speciale dagen van het jaar!

Key to my Heart
Speciaal voor deze dag ontwierp Tanja de ‘Key to my Heart’, een collectie met betoverende bedeltjes, geïnspireerd op 19e eeuwse Victoriaanse kasteeltuin-deuren. Diegene die de sleutel bezat had toegang tot de secret garden, een plek van pure liefde. Nu staat het sleuteltje symbool voor de toegang tot mama’s hart, hoe lief om de magische moeder-dochter band te symboliseren? De ‘Key to my Heart’ collectie is verkrijgbaar via de webwinkel www.KAYAsieraden.nl en via diverse andere verkooppunten. Alle sieraden worden geleverd in een luxe zijden sieradenbuideltje met omschrijving.

Extra mooi
Het materiaalgebruik van deze sieradenlijn is extra luxe met glinsterende kristallen, AAA-kwaliteit parels en edelsteentjes. Alle bedeltjes zijn voorzien van een echt (.925) zilver laagje en blijven hierdoor heel lang mooi. Tanja koopt haar materialen zoveel mogelijk lokaal bij de producenten. Daarnaast laat ze mama’s in Gambia stralen, want voor elk verkocht sieraad kan een kind in Gambia één week school. Op dit moment worden vijf kinderen ondersteund en is KAYA officieel erkend door stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Nog jaren plezier
Omdat veiligheid bij kinderen erg belangrijk is zijn alle sieraden van Kaya sieraden extra sterk gemaakt en gaan niet snel kapot. De ringen van de bedeltjes zijn extra rondgedraaid zodat kinderen het bedeltje niet kunnen verliezen, extra veilig dus! En met het verlengkettinkje groeit het armbandje nog jaren mee zodat kinderen er extra lang plezier aan kunnen hebben!

Extra afbeeldingen:


Het perscontact van KAYA sieraden loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.