Shopping Specials

Pers-Wereld maakt shoppings zoals je ze kent uit tijdschriften en stuurt deze uit als persbericht. Deze shopping specials maken wij met de producten van merken en shops die wij vertegenwoordigen. We gebruiken verschillende thema’s om de beelden speels te kunnen presenteren en sturen deze uit naar onze perscontacten. Een origineel idee om mooi beeldmateriaal en producten te tonen! En ook handig voor de redacteur zelf, want je presenteert een kant-en-klare shopping en kunt ze zo op ideeën brengen. Uiteraard is het idee hierachter dat ze producten zullen overnemen in hun magazine / tijdschrift / blog.

Uitwerking:
We stellen de shopping specials samen aan de hand van producten en verkoopinfo van alle deelnemende shops en merken. Vervolgens gaat onze vormgever de shopping verder vormgeven. Alle deelnemers krijgen vooraf een preview te zien alvorens het wordt uitgestuurd. We versturen de shoppings met openbare dropboxlink naar de HR beelden en melden dat het beeldmateriaal vrij mag worden gebruikt. Uiteraard met vermelding van de correcte verkoopinformatie. Ook plaatsen wij alle beelden uit de shopping in onze beeldbank waar de beelden 6 maanden lang blijven staan. Wat hieruit voort komt qua publicaties zullen we zelf in de gaten moeten houden, dat is minder makkelijk te traceren.

Meer informatie over de Shopping Specials van Pers-Wereld.nl?
Bekijk hier de thema’s en prijzen van de komende shopping specials.

Kosten en voorwaarden deelname?
– Strippenkaart 1 strip:        € 39,50
– Strippenkaart 5 strippen:   € 187,50 (voordeelkorting = € 10,00)
– Strippenkaart 10 strippen: € 350,00 (voordeelkorting = € 45,00)
– Strippenkaart 15 strippen: € 480,00 (voordeelkorting = € 112,50)

Beeldmateriaal van alle shoppings nemen wij ook op in onze beeldbank – http://www.pers-wereld.nl/beeldbank/zoeken/bedrijf/pers-wereld