Pittige jurkjes voor stoere vrouwen bij ZenDee.nl

De Arnhemse Zefanja Degreef zocht stad en land af, maar kon ze nergens vinden: leuke jurkjes die niet alleen stoer en comfortabel zijn, maar ook hip en vrouwelijk. Ze besloot het gat in de markt zelf op te vullen door jurkjes te ontwerpen voor haar eigen kledingmerk ZenDee. En met succes: haar verrassend leuke ontwerpen zijn nu voor alle stoere vrouwen online verkrijgbaar bij ZenDee.nl. Vandaag besteld, morgen gratis geleverd!

Exclusief en betaalbaar
Voor Zefanja Degreef is het iedere keer weer een feestje als haar ontwerpen in het naaiatelier zijn vertaald in vrolijke nieuwe jurkjes: stuk voor stuk sportief en stoer, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk, modieus en comfortabel. Door de beperkte verkoopadressen hebben de jurkjes een exclusief karakter, maar zijn toch zeer betaalbaar. Ook goed om te weten: ZenDee heeft een Nederlandse maatvoering met een mooie pasvorm en gave bijpassende accessoires. In de webshop zijn namelijk ook vestjes en riemen verkrijgbaar. Tot slot nog een fijne gedachte: wie een jurkje koopt, draagt bij aan het goede doel. ZenDee schenkt voor ieder verkocht jurkje 1 euro aan KWF Kankerbestrijding om deze vreselijke ziekte te bestrijden.

ZenDee.nl
De webwinkel www.ZenDee.nl wordt regelmatig aangevuld met nieuwe jurkjes. Ook wie nooit jurkjes draagt maar toch niet in een spijkerbroek wil verschijnen op een feest, zal in de webshop prima kunnen slagen. De jurkjes van ZenDee zijn stoer, maar door de subtiele vrouwelijke details ook bijzonder modieus. Dankzij de hoogwaardige elastische stoffen en de gedetailleerde afwerking zitten de jurkjes heerlijk comfortabel. De collectie van ZenDee is geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid en lokt steeds weer complimenten uit, getuige de reviews in de webshop. Nieuwsgierig naar de ontwerpen? Bestel de jurkjes online en profiteer van gratis verzending.


Extra afbeeldingen:

Het perscontact van ZenDee loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.