Pimp Your Kids viert 5-jarig bestaan met lancering nieuw organic label

In de webshop van Pimp Your Kids draait alles om kleur, hippe en stoere prints, vrolijkheid, een vleugje retro en originaliteit. Alle kleding is met zorg geselecteerd, zit lekker, blijft mooi in de was en maakt je vrolijk. Kleding is verkrijgbaar in de maten 38 (prematuur) tot maat 152, ook wordt er kleding verkocht voor (zwangere) dames. Pimp Your Kids heeft diverse mooie merken in haar assortiment zoals Duns Sweden, Albababy en sinds kort het nieuwe organic merk Baba Babywear. De shop heeft in 2007 haar virituele deuren geopend en bestaat dit jaar alweer 5 jaar! Omdat www.pimpyourkids.com zo’n succes bleek, is in 2011 besloten een winkelpand te openen. Deze winkel heet Kattenkwaad en is te vinden op de Kattenstraat 12 in Culemborg. Vanwege het 5-jarig bestaan geeft de shop 10% korting weg op het hele assortiment (code ‘PYK5’).

Nieuw organic babykledingmerk Baba Babywear
Pimp Your Kids heeft onlangs het mooie Belgische merk Baby Babywear naar Nederland gehaald. Dit nieuwe merk staat voor mooie, hippe, betaalbare en duurzame babykleding. De hele collectie wordt gemaakt in 100% interlock katoen, een stevige en hele zachte kwaliteit katoen. Baby Babywear werkt uitsluitend met biologisch katoen afkomstig uit Turkije van een gecertificeerde leverancier die werkt met het ECO label. De kleding bestaat o.a. uit jumpsuits en salopets in effen kleuren en vrolijke prints zoals tulpen, vissen, peren en appels. Je hebt al een vrolijke organic salopet voor 18,95 euro.

Pimp Your Kids & Kattenkwaad
In mei 2007 heeft Pimp Your Kids de webwinkel gelanceerd en werd gestart met het verkopen van merken die je nauwelijks in Nederland zag. Dit waren voornamelijk Scandinavische merken als Smafolk, Metsola, AlbaBaby en Plastisock. Het grootste deel van de collectie bestaat uit merken die begaan zijn met mens en milieu. Deze merken hebben het Oeko-tex 100 keurmerk en de kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen en/of fairtrade. Onlangs heeft Pimp Your Kids het Belgische merk Baba Babywear kunnen toevoegen aan deze mooie lijst organische labels. In 2011 is er ook een winkel, met de naam Kattenkwaad, geopend in Culemborg. Hier worden deze mooie merken ook verkocht en kan naar hartenlust worden geshopt.

Omdat de webwinkel dit jaar 5 jaar bestaat en iedereen de gelegenheid wilt geven hiervan te profiteren, geeft de shop 10% korting op het hele assortiment van www.pimpyourkids.com. Met code ‘PYK5’ wordt de 10% korting direct in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Extra beeldmateriaal:

Het perscontact van Pimp Your Kids loopt via Pers-Wereld. Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.