PERSUITNODIGING – Maak kennis met de losbandige slipper Bandajanas

Bandajanas de losbandige slipperTrendwatchers opgelet: HupHollandHip lanceert de Bandajanas, dé trend van deze zomer! De Bandajanas is een slipper met verwisselbare bandjes die je naar wens kunt samenstellen. Kies je favoriete kleur en maak de slipper af met de leukste bedels of accessoires. Ecovriendelijk, comfortabel en hip. Begin april gaat webshop www.bandajanas.com live en op 8 april 2014 presenteert het team de Bandajanas aan de pers in de pop-upstore in aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Maak op deze dag als eerste kennis met deze zomerse trend én stel zelf een paar slippers samen!

De Bandajanas
Een stijlvolle slipper die dankzij de verwisselbare banden en accessoires kan worden gecombineerd met iedere outfit: dat is de Bandajanas, met een knipoog naar de populaire Havaianas-slipper. Kies een basisslipper, banden en een accessoire en je Bandajanas is compleet! In Ibiza-stijl met kwastjes, stoer met kralen of hip met blingbling. De slipper wordt gemaakt van ecovriendelijk foam en heeft een zacht voetbed. Rijg de banden eenvoudig door de leren lus en kies zelf hoe je de Bandajanas draagt: speels en spannend hoog om je been of stoer en sportief laag om je enkel. De losbandige basisslipper is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 41 in de kleuren blauw, bruin en zwart. In de maand april is een compleet paar Bandajanas in de webshop en de pop-upstore verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 19,50.

Het ontwerp
De Bandajanas is ontstaan uit HupHollandHip, hét Oranjemerk met de leukste accessoires voor vrouwen. De webshop ontwerpt echte musthaves met een oranje tintje, van handgeknoopte armbandjes tot stoere pumps. Van de makers van HupHollandHip komt het idee voor de Bandajanas: een losbandige slipper die eindeloos te combineren is. Zo is de rood-wit-blauwe Bandajanas versie ideaal voor Koningsdag of het WK, en kan deze daarna moeiteloos worden omgetoverd tot hippe strandslipper met een nieuw bandje en leuke bedels of kralen. De nieuwe trend is vanaf begin april 2014 verkrijgbaar via de webshop www.bandajanas.com. Ook zijn de slippers op 8, 9 en 10 april en 20, 21, 22 mei 2014 verkrijgbaar in de popup-store aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam en vanaf 4 mei met enige regelmaat op de Sunday Market in Amsterdam bij de Westergasfabriek.

Kom kennismaken!
Het merk Bandajanas wordt op 8 april 2014 van 16.00 tot 19.00 uur feestelijk geïntroduceerd in de popup-store aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam, op 15 minuten lopen van Amsterdam CS. Geniet van een hapje en een drankje, profiteer van leuke aanbiedingen van HupHollandHip, laat je tenen lezen tijdens een consult van een erkend tenenlezer en stel gratis een paar hippe Bandajanas samen. Pers is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening en kan een introducé meenemen. Laat ons weten of je bij de opening aanwezig zult zijn en meld je aan op www.bandajanas.com. Tot 8 april!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.