PERSBERICHT – Persbureau Pers-Wereld lanceert Beeldbank voor redacties

Beeldbank Pers-WereldHoe krijg ik een betere naamsbekendheid voor mijn webwinkel en trek ik meer bezoekers naar mijn website? Een veel gestelde vraag en lastig te realiseren weet ook Elsbeth Langendonk, eigenaresse van Persbureau Pers-Wereld. Omdat adverteren vaak duur is en de return of investment niet altijd is te achterhalen, besloot Elsbeth free publicity voor haar webwinkel te gaan genereren. Dit bleek een schot in de roos en heeft er toe geleid dat zij het pr-bureau Pers-Wereld heeft opgericht. 

Inmiddels helpt het persbureau verschillende webwinkels, merken en fabrikanten hun website, merk of product op een betaalbare manier in de spotlights te krijgen. Er wordt samengewerkt met diverse tekstschrijvers en er worden veel vermeldingen gespot in de online en offline media. Onlangs verkocht Elsbeth haar webwinkel om zich voor 100% op het persbureau te kunnen richten en breidt nu uit met een Beeldbank voor redacties. Deze Beeldbank is ontwikkelt om de informatie uitwisseling tussen de redacteur en het persbureau gemakkelijker te maken. Voortaan kan er direct beeld in Hoge Resolutie worden gedownload, dit scheelt zowel de pers als het persbureau veel tijd. Daarnaast is het voor webshops en merken fijn om op deze manier beter zicht te hebben op publicaties in de media.

Beeld downloaden
Vanuit de Beeldbank van Pers-Wereld kunnen freelancers of redacties van tijdschriften, online magazines, regionale en landelijke kranten, radio & tv, blogs en fora gratis beeld downloaden. Al het beeld uit de Beeldbank kan worden gebruikt voor publicaties in ruil voor een naamsvermelding en url van de aanbieder. Ideaal voor een redacteur om beeld uit te zoeken dat goed aansluit binnen een bepaald thema of productie. Vindt het gewenste beeld door te bladeren door de pagina’s of te zoeken op zoektermen. Als redactie maak je eenmalig een account aan, selecteert het gewenste beeld en kunt daarna onbeperkt beeld downloaden in Hoge Resolutie.

Beeld plaatsen
Voor webwinkels, merken en fabrikanten is het interessant om beeld te plaatsen in de Beeldbank. Pers-Wereld biedt deze dienst aan in combinatie met een persbericht, maar ook kunnen er losse Beeldbank abonnementen worden afgenomen. Beeld kan zelf worden geplaatst door de aanbieder en titel, omschrijving en url kunnen tussentijds worden aangepast. Het systeem bevat een monitoringssysteem waardoor van iedere afbeelding is na te gaan wanneer, door wie en voor welke publicatie het beeld is gedownload. Beelden blijven een half jaar zichtbaar in de Beeldbank.

Extra afbeeldingen:


Voor meer informatie, interviews, HR afbeeldingen, kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen.