PERSBERICHT – Zonnehoeden en petten van Rigon Headwear zijn stylish én beschermend

Zonnehoeden en petten van Rigon Headwear zijn stylish én beschermendHet dragen van een zonnehoed van Rigon Headwear is niet alleen erg stylish, ze bieden tegelijkertijd uitstekende bescherming teven UV-straling van de zon. Voorkom dat je hoofdhuid, nek en oren verbranden en draag deze zomer een mooie hoed! De zonnehoeden en petten van Rigon Headwear zijn verkrijgbaar bij UV-Fashions.

Rigon Headwear is in 1974 opgericht door een Australische familie. Het merk biedt een breed assortiment hoeden voor volwassenen en kinderen. Hiermee kun je stylish de zon in met een goede UPF50+ bescherming.

Elegante hoeden
Voor elk hoofd is wel een geschikte zonnehoed te vinden. Voor dames zijn er bijvoorbeeld elegante flaphoeden met een soepele, brede rand verkrijgbaar in contrastrijke kleuren. Geweldig tijdens een dagje strand of om te flaneren op de boulevard! De hoeden zijn gemaakt van natuurlijke vezels, hebben een verstelbare pasvorm en een hoge UV-beschermingsfactor. Extra handig: je hebt hem in een handomdraai opgevouwen en in je strandtas of koffer gestopt.

Stoere hoeden
Voor heren zijn er trendy safarihoeden in beige en tingrijs. Licht van gewicht, voorzien van een kinkoord en afgewerkt met oog voor details. Perfect voor op vakantie, maar ook fijn om te dragen in de tuin of tijdens de avondvierdaagse. Ga je meer voor een stoere vintage look, dan is de bruine bucket hat met vintage look ideaal. De pasvorm is losjes en kan afgesteld worden op jouw maat, waardoor hij altijd goed zit.

Kinderhoeden met zonbescherming
Ook voor kinderen zijn er leuke zonnehoeden verkrijgbaar. Vooral de bucket hats zijn populair. Bijvoorbeeld de blauwe hoed met auto, die aan twee kanten te dragen is. Voor baby’s zijn er vrolijke zonnehoedjes met roze strepen en blauwe ruitjes. De hoedjes zijn geschikt voor gebruik in en op het water, bevatten een hoge beschermingsfactor tegen de zon en een handig kinkoord met sluiting, zodat de hoed niet af waait.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken en producten zoals de onbreekbare Babiators zonnebrillen, het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en de zonnehoeden van Dorfman Pacific. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.