PERSBERICHT – Zon veilig en in stijl met de UV-beschermende kleding van Cabana Life

Cabana Life - UPF 50+ Coastal Crush - Tankini Top - UV-FashionsHet gaat écht weer gebeuren; de zomer komt eraan. En met dat heerlijke vooruitzicht, laat ook de zon zich steeds vaker zien. Fantastisch natuurlijk, maar wel iets om op voorbereid te zijn. Want hoewel we allemaal gek zijn op de zon, brengt het ook een enorm gevaar met zich mee. UV-Fashions helpt je bij de optimale bescherming van je huid. En met het toffe merk Cabana Life, doen ze dat ook nog eens in stijl!

Goede bescherming
Veilig zonnen bestaat niet, zo is ook recentelijk weer uit Brits onderzoek gebleken. UV-Fashions kent al veel langer de gevaren van die mooie, warme zon, waar we allemaal zo van genieten. Met de juiste bescherming voorkom je huidveroudering en verklein je de kansen op huidkanker aanzienlijk. En die bescherming zit ‘m echt niet alleen in zonnebrandcrème. Je kunt je ook beschermen met UV-werende kleding. Met de combinatie van smeren én UV-kleding zorg je voor een optimale bescherming tegen de zon!

Cabana Life
Een van de Premium merken die UV-Fashions voert, is Cabana Life. Dit trendy lifestyle merk, combineert de kracht van beschermende kleding met hippe ontwerpen en gave dessins. Of je nou op zoek bent naar een sexy bikini, een vrolijke zomerjurk, een rokje of een fijne longsleeve; dit merk heeft het allemaal. De nieuwe collectie voor dames is kleurrijk en zeer compleet.

Ook geliefd bij de sterren!
De producten van Cabana Life bieden 98% bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-straling en een 50+ UV Factor. De sterren hebben het merk allang ontdekt; onder meer Madonna, Gwyneth Paltrow en Jack Black beschermen zichzelf met Cabana Life. Het merk is opgericht door de Amerikaanse Melissa Papock, die melanoomkanker heeft overleefd; een dodelijke vorm van huidkanker die de laatste jaren in een extreem toenemende mate voorkomt.

UV-Fashions
Met grote zorgvuldigheid en kennis van zaken heeft UV-Fashions haar Premium merken geselecteerd. Naast Cabana Life voert UV-Fashions meerdere hoogwaardige merken, waaronder Snapper Rock, Swimpy, Playshoes, BabyBanz, Beverly Kids, Coolibar, CarePlus, Scala en Dorfman Pacific. Van uv-pak en zonnebril tot strandschoenen en zonnehoedjes, UV-Fashions heeft het allemaal. Het bedrijf is hierdoor de “one stop UV-shop” voor jong en oud(ers). Jan Willem van der Sterre (ook wel bekend als Mister UV) startte in 2010 zijn bedrijf nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-zwemkleding kwam hij uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Hij besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste specialist en importeur-distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming te maken heeft. De organisatie biedt een breed en volledig assortiment met 9 Premium merken, meer dan 2.000 verschillende producten en levert aan vele online en offline retailers in zowel binnen- als buitenland. Consumenten kunnen ook rechtstreeks bestellen via de webwinkel op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.