PERSBERICHT – Zomercollectie SjaalMania bevat All Time Favourite sjaals in trendy kleuren

Sjaals SjaalManiaSjaalMania heeft een paar zeer sterke basic sjaals die never out style zijn én never out stock gaan! De handtekening ‘basic, eenvoud en kwaliteit’ is de stabiele factor van deze sjaals. Wat ze wel regelmatig veranderen bij SjaalMania zijn de kleuren. Die worden ieder seizoen aangepast aan de nieuwste trends.

Zomerkleuren
We zien dit seizoen dat veel kleuren gecombineerd worden, die je normaal niet zo snel zou combineren. Dat is natuurlijk het ultieme gevoel voor een nieuw begin, een nieuw seizoen én een nieuwe sjaal! Denk aan het combineren van pastelkleuren met aardetinten, maar ook juist pasteltinten durven combineren met felle kleuren is een gewaagde, maar zeer trendy keuze! Neem Lila gecombineerd met Apricot (zalm) en Tobacco. Of wat dacht je van Light Pink (zoet licht roze) en Lipstick Red (knalrood)? En natuurlijk niet te vergeten de mosterdkleur die zo mooi combineert met grijstinten. Deze combi is niet alleen deze zomer een hit maar zal ook in de herfstwinter 2018 weer als meest populaire kleur terugkomen.

Slow Fashion
SjaalMania doet niet aan wisselende collecties op afroep van de seizoenen. Er komen nieuwe kleuren bij, afgestemd op het seizoen en af en toe komt er een nieuw model sjaal bij. “Onbewust doen wij aan Slow Fashion”, aldus Micky van Vollenhoven. “Blijkbaar zit dat in mijn bloed. Ik koop al jaren liever minder, maar wel van goede kwaliteit dat jarenlang meegaat en dat is nu de trend. Ik vind het heerlijk om iedere dag een sjaal, die nooit verveelt én mooi blijft, om mee heen te slaan en die gaat dan ook overal mee naar toe”.

All Time Favourite
Sjaals die je niet meer af wilt doen, die je altijd bij je wilt hebben. Die niet vervelen, mooi blijven, van groot formaat zijn en verkrijgbaar zijn in de mooiste trendy kleuren van dit seizoen. Wie wil dat nou niet? Dus als je een hippe top of fijn jurkje hebt gekocht, is de kans groot dat je bij SjaalMania een bijpassende sjaal in precies de goede kleur vindt. Je hebt tenslotte keuze uit meer dan 40 kleuren!

Over SjaalMania
SjaalMania staat voor topkwaliteit voor een goede prijs. Met haar jarenlange achtergrond in de mode (Turnover en Zenggi) weet Micky van Vollenhoven precies wat kwaliteit inhoudt. Daarom houdt ze deze standaarden ook aan voor haar eigen lijn. SjaalMania zet voet aan de grond en is reeds verkrijgbaar op verschillende verkooppunten in Nederland en België. Bekijk het complete assortiment op www.sjaalmania.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.