PERSBERICHT – Zomercollectie Ipanema spettert bij Slipperwereld.nl

Ipanema collectie slippers 2016 - Slipperwereld.nlIedereen verlangt weer naar de eerste zonnestralen; laat de zomer maar komen! En natuurlijk red je het niet met één paar slippers. Slippers zijn de tijd van functioneel zomerschoeisel allang voorbij; bij iedere outfit hoort een paar bijpassende exemplaren. Ipanema brengt dit jaar een geweldige nieuwe collectie.

Straight from Brasil!
De nieuwe Ipanema-collectie bevat slippers voor zowel dames, heren als kinderen. Dit Braziliaanse merk levert al meer dan tien jaar het meest luchtige schoeisel. En ze weten waar ze mee bezig zijn, want in een land met 9.000 kilometer strand, zijn slippers natuurlijk meer dan nodig. Ipanema staat ieder jaar weer garant voor een collectie gave slippers en prachtige sandalen.

Van klassiek tot hip grafisch
Of je nou gaat voor een grafische zwart/witprint (ook in roze, blauw of mintgroen verkrijgbaar!), een sandaal met franjes en een strikje of een klassieke slipper met een fraaie steen; Ipanema heeft het! Uiteraard ook volop classics in effen wit of aquablauw en dit jaar ontbreekt ook het dierenprintje niet. Voor de kids vrolijke kinderslippers en dito sandaaltjes. Laat de zomer maar komen, jouw voeten zijn er klaar voor!

Bescherm je voeten in het water!
Bij het woord “waterschoenen” zul je niet direct een heel hip gevoel krijgen, maar ze zijn voor de meeste vakanties wél onmisbaar. Gelukkig heeft Slipperwereld voor jou de allermooiste waterschoenen geselecteerd. Dames, heren en kinderen kunnen daardoor zonder zorgen en in stijl zeeën, meren en zwembaden betreden. En moet je kindje binnenkort afzwemmen? Ook dat gaat een stuk beter met de waterschoenen van Slipperwereld.

Over Slipperwereld
Webwinkel Slipperwereld heeft een prachtige collectie slippers in haar assortiment, van bekende en onbekende merken. Merken die kwaliteit bieden, maar vooral ook prachtige dessins en geweldig draagcomfort. Naast slippers bestaat het aanbod uit zomerse accessoires, zoals strandtassen, waterschoenen, UV (zwem)kleding en SOS bandjes. De afgelopen maand is Slipperwereld een samenwerking aangegaan met Ocean Sole. Ocean Sole draagt bij aan het verduurzamen van het milieu door oude slippers te hergebruiken. De supervrolijke en bijzondere kunstwerken, handgemaakt van de verzamelde slippers, kun je vanaf nu dan ook heel praktisch, tegelijk met je slippers, bestellen!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.