PERSBERICHT – Zoedt brengt het Lifestyle invuldagboek: een moderne variant op het traditionele dagboek

Lifestyle invuldagboek - zoedt.nlHet bijhouden van een dagboek is niet alleen leuk om te doen, je creëert ook een mooie herinnering voor later. Het nieuwe Lifestyle invuldagboek van Zoedt en Geen Bluf gaat een stapje verder: dit dagboek staat boordevol leuke invullijstjes en items zoals een bucketlist, favoriete concert, hotspot, vriendinnen, Netflix en nog veel meer.

Natuurlijk kun je ook steeds invullen hoe ‘vandaag’ is geweest. Dat kan eenvoudig aan de hand van de vragen in het boek. Met dit nieuwe invulboek creëer je een mooie, blijvende herinnering aan een periode in je leven. Als kers op de taart staan in het boek handige tips en tricks van de make-up artists van Geen Bluf.

Lifestyle invuldagboek
Het Lifestyle invulboek werkt als een dagboek, maar heeft als voordeel dat het veel uitgebreider is. Je kunt schrijven over vandaag en daarnaast zijn er pagina’s om te schrijven over je favoriete concert, over je vrienden, je bucketlist en favoriete Netflix-series. Door het invullen van het boek maak je als het ware een foto van een periode in je leven. Wat deed je, wie waren belangrijk voor je, welke reiservaring vond je het meest bijzonder en waarom, waar wil je nog naar toe en wat is je favoriete recept? Dat en nog veel meer kun je kwijt in het Lifestyle invuldagboek.

Het Lifestyle invuldagboek is voorzien van mooie zwart-wit illustraties en leuke quotes in de kenmerkende Zoedt-stijl. Het boek is voor € 14,95 verkrijgbaar op A5 formaat, heeft een hardcover en bevat 104 pagina’s mat papier. Een superleuk cadeau voor vrouwen van 15 tot 45 jaar.

Onder de kerstboom
Het Lifestyle invulboek is ook een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Pak het cadeautje extra mooi in met de gave zwart-witte masking tapes voor de feestdagen. Ook perfect om te gebruiken om Zoe(d)te kaarten of posters mee op te hangen en zo een gezellige sfeer in huis te creëren. Met kerstkaarten met hilarische teksten als ‘Ik de boom, jij de wijn?’ of ‘Fuck that mistletoe, kiss me’ komt het met de kerstsfeer in huis in elk geval helemaal goed. Naast een papieren kerstkaart is het mogelijk om iemand te verrassen met een houten kerstkaart. Niet alleen leuk om op te sturen, maar ook om bij een cadeautje te doen of te gebruiken als kerst-accessoire in huis.

Over Zoedt
Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer en eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. De gedurfde, pakkende quotes, teksten en grafische designs zijn inmiddels te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Daarnaast is het hele assortiment verkrijgbaar via de webwinkel www.zoedt.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.