PERSBERICHT – Zipzicles: voor de allerlekkerste ijsjes uit eigen keuken

Zipzicle ijs simply cherry - ALL4KITCHEN.NLALL4KITCHEN.NL: inmiddels een begrip in de culinaire wereld. Iedereen met een hart voor lekker eten uit eigen keuken, weet de weg naar de online kookspecialist te vinden. ‘Culifreaks’ dolen uren rond in de webwinkel, op zoek naar de beste inspiratie en de handigste producten. En daar is nu iets nieuws aan toegevoegd! Zipzicles: jouw hulp bij het maken van de lekkerste ijsjes! Deze hype is overgewaaid uit de VS en in Nederland alleen te koop bij ALL4KITCHEN.

Hoe het werkt? Heel simpel. Je vult de Zipzicles (plastic zakjes) met wat jij lekker vindt. Dat kan je favoriete limonade zijn. Of wat dacht je van een lekkere yoghurtdrank met cruesli als ontbijt, wat heerlijke verse vruchtensap of vers fruit om in te vriezen. Lekker, gezond en ijskoud! Maar denk ook eens aan een alcoholische versnapering: een bevroren Cosmopolitan of een echt bier ijsje op een warm zomers feestje!

Met Zipzicles  weet je precies weet wat er in je ijsje zit. Ideaal voor mensen met allergieën. Je kunt er een gezond alternatief mee maken, voor het vele calorierijke ijs dat in de winkels te koop is. Daarbij is het ook een stuk goedkoper om zelf je ijsjes te maken én natuurlijk een stuk leuker. Dus verras jezelf, je vrienden en uiteraard vooral je kinderen met een heerlijke traktatie uit de vriezer. Binnen een uurtje of twee zijn ze klaar! En zijn de ijsjes op? Dan kun je de zakjes gewoon nogmaals gebruiken om er snel weer van te genieten. Voor een 12-pack zakjes (pouches) betaal je € 3,99.

Een extra handige aanvulling op de ijsjes zijn de bijpassende ijshouders. Wat een slim idee, want zo blijven je handen warm én de ijsjes heerlijk koud! De houders zijn van neopreen en in vier kleuren te verkrijgen: navy blauw, licht roze, helder groen en paars. De prijs van een 4-pack houders is €7,99.

Creatief aan de slag met de lekkerste sappen, invriezen en genieten maar. ALL4KITCHEN.NL geeft op Facebook heerlijke suggesties voor lekkere combinaties. Zipzicles: voor de allerlekkerste ijsjes uit eigen keuken!

Over ALL4KITCHEN
In 2013 opende de online kookwinkel ALL4KITCHEN.NL officieel haar virtuele deuren. De nadruk ligt op de mediterrane keuken, gezellig tafelen met familie en vrienden en koken met kinderen. ALL4KITCHEN heeft een aantal gerenommeerde merken opgenomen in het assortiment en is altijd op zoek naar handige producten.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.