PERSBERICHT – Zendee legt met nieuwe collectie focus op eerlijke en duurzame damesmode

organic jurkjes ZendeeNederlands modemerk Zendee komt dit najaar met een nieuwe collectie dameskleding. Denk aan jurkjes, leggings, shirts, vesten en rokjes, allemaal in de kenmerkende sportief-vrouwelijke stijl van Zendee. De ontwerpen zijn uniek, veelzijdig, eenvoudig te combineren en de jurkjes en leggings zijn nu ook nog eens gemaakt van eerlijk en duurzaam biologisch katoen.

Voor de jurken en leggings uit de nieuwe collectie wordt biokatoen gebruikt, dat zachter, dikker, sterker en meer ademend is dan traditioneel katoen. Daarnaast bevat de nieuwe collectie vesten, shirts en rokjes in dezelfde stijl. Nu nog gemaakt van traditioneel katoen, maar vanaf voorjaar 2018 worden ook deze kledingstukken van biologisch katoen gemaakt.

Mix & Match
De kleding van Zendee is onderling perfect met elkaar te combineren. Lekker mixen en matchen dus! De kleding heeft een stoere, sportieve touch, maar is toch vrouwelijk en zit net zo lekker als een huispak. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of juist een nettere look voor de feestdagen: Zendee biedt comfortabele kleding die je bij elke gelegenheid aan kunt. Combineer de kleding met stoere of juist vrouwelijke schoenen en accessoires of een van de nieuwe Zendee tasjes. Om te vieren dat de nieuwe collectie is gearriveerd rekent Zendee bij aankoop van een jurk de legging voor de helft van de prijs (code ORGNC17).

Duurzame kleding
Een deel van de nieuwe collectie van Zendee is gemaakt van biologisch katoen, in een fabriek met het GOTS-keurmerk. Dit betekent dat er gecertificeerd organisch katoen gebruikt wordt en op een verantwoorde manier verwerkt wordt. Kleding die eerlijk gemaakt is dus, waarbij de katoenboeren een veilige werkomgeving hebben en een eerlijke prijs krijgen voor het biologische katoen. De organische kleding is niet alleen ontzettend mooi en comfortabel, maar gaat ook langer mee en maakt de wereld een stukje mooier.

Over Zendee
Zendee ontwerpt unieke, duurzame dameskleding waarin je je 100% vrouw voelt. Dankzij de hoogwaardige elastische stoffen en de gedetailleerde afwerking zit de kleding heerlijk comfortabel. De collectie van Zendee is geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid en lokt steeds weer complimenten uit. Nieuwsgierig naar de nieuwe ontwerpen? Je vindt ze op www.zendee.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.