PERSBERICHT – Yaviva heeft de wereldprimeur met Moussaillon; een natuurlijke zeep in poedervorm

Moussaillon Indemne - natuurlijke zeep in poedervorm - YavivaNa de vaste en vloeibare varianten is er nu ook 100% natuurlijke zeep in poedervorm verkrijgbaar: Moussaillon. Een wereldprimeur! Moussaillon is in de Franse Provence ontwikkeld door Indemne en wordt in Nederland vertegenwoordigd door eco cosmetica groothandel Yaviva.

Het heeft dankzij het mooie geel-blauwe flesje wel wat weg van een kleurig peper en zoutstel, maar niets is minder waar. Moussaillon is een 100% natuurlijke zeep in poedervorm, in een verpakking die een aanwinst is voor elke badkamer en keuken. Maar niet alleen het uiterlijk van dit product is mooi. De gebruikte grondstoffen zijn stuk voor stuk biologisch, van hoge kwaliteit en rechtstreeks afkomstig uit de Provence. De toegevoegde etherische oliën zorgen bovendien voor een heerlijke geur.

Handen wassen wordt een feestje
Moussaillon is leuk voor het hele gezin, zelfs voor kinderen. De zeep in poedervorm kan namelijk gebruikt worden door kinderen vanaf 3 jaar. Hiermee maak je van handen wassen echt een feestje. De zeep is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die iedere huid respecteren, zelfs de meest gevoelige. De zeepkorrels zijn zo klein als zandkorrels. De handige strooiflacon geeft met gemak precies de juiste hoeveelheid, om verspilling te voorkomen.

Indemne
Cosmetica merk Indemne staat voor no-nonsense producten, met veel liefde en zorg ontwikkeld, speciaal voor de gevoelige of geïrriteerde (probleem)huid. De natuurlijke aanpak van Indemne haalt goede resultaten bij onder meer een overgevoelige huid, psoriasis, striae, acne en eczeem. Het merk gelooft in de kracht van de natuur. Het combineren van de juiste essentiële oliën zorgt voor comfort en een gezonde, mooie huid. De vernieuwende Moussaillon sluit naadloos aan op het huidige assortiment.

Moussaillon wordt verkocht in een flesje van 100 gram en heeft een verkoopprijs van € 15,95. Deze natuurlijke poederzeep en andere producten van Indemne zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi.

Over Yaviva
Yaviva is de nummer 1 groothandel in de Benelux als het gaat om natuurlijke, biologische en innovatieve cosmetica. Yaviva heeft slechts één doel: de wereld ‘vermooieren’. Met merken als Indemne, NVEY ECO, Alphanova SUN, Yverum en La fare 1789 komt Yaviva steeds een beetje dichter bij dit doel. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Bekijk de complete portefeuille op www.yaviva.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.