PERSBERICHT – Webwinkel Slipperwereld lanceert nieuwe website

Slipperwereld - slippers, waterschoenen en zwemkledingDe vernieuwde website van Slipperwereld is live. De site is prachtig gerestyled en heeft daardoor een geheel nieuw en fris uiterlijk gekregen. Naast een vernieuwing van het uiterlijk is de collectie aangevuld met mooie nieuwe merken en zijn de mogelijkheden uitgebreid. Zo zal er binnenkort ook een blog worden bijgehouden waarin leuke tips en nieuwtjes komen te staan.

Slipperwereld heeft al zeven jaar een grote collectie slippers en met kwaliteitsmerken als Playshoes, Rucanor, Sarraizienne, Stingray en Donchoo zetten ze deze lijn enthousiast voort! Ook nieuwe aanwinsten als Gaastra, Ipanema en Brunotti presenteren op Slipperwereld graag hun nieuwste collecties. Bescherming tegen de zon is niet langer een trend maar een must! Daarom is de UV kleding van Sun Emporium en van 4BB2 een belangrijke toevoeging aan het assortiment. Naast diverse zwemkleding verkoopt Slipperwereld ook UV-werende petjes, zonnehoedjes en badmutsen. Ook voor grote maten slippers en waterschoenen is Slipperwereld the place to be. Damesslippers zijn er t/m maat 43, herenmaten t/m maat 46 en waterschoenen zijn er zelfs in maat 48!

Absolute musthaves
Slipperwereld probeert ieder seizoen een aantal leuke en unieke gadgets aan het assortiment toe te voegen. Dit jaar zijn de slippers voor meisjes van Rucanor een vermelding waard. Deze hebben namelijk lichtjes en zijn voorzien van een schattige hartjesprint en glitters. De lichtjes gaan aan door een klikmechanisme onder de hak en gaan vanzelf weer uit als je stil staat. Een absolute musthave voor elke mini diva! Speciaal voor de jongens zijn er de Playshoes UV Magic Zwemshorts. Deze super coole UV zwembroek verandert in het water (zonder chloor) magisch van kleur en patroon. Als je de zwembroek droog aan hebt is het een blauwe zwembroek met een enkele haai of anker afbeelding. Maar als deze zwembroek eenmaal nat is geworden, is de zwembroek ineens vol met haaien of ankertjes. Veel zwemplezier!

Waterschoenen
Slipperwereld staat al lange tijd bekend om haar uitgebreide collectie waterschoenen. Het hele jaar door zijn deze te verkrijgen in diverse uitvoeringen en modellen. De originele waterschoenen zijn in steeds meer zwembaden verplicht voor de zwemles en daarom tegen de tijd dat de zwemlessen weer beginnen niet aan te slepen. Maar ook worden deze schoenen nog steeds graag gebruikt voor vakanties en op het strand omdat het sterke waterschoenen zijn. De sneldrogende aquashoes van neopreen worden veel gebruikt voor in zee, rivier of bij een meer. Ideaal want deze aquaschoenen beschermen zowel de kindervoet als die van de volwassenen tegen scherpe steentjes en zand.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.