PERSBERICHT – Wat is jouw Slaap-DNA®? Ontdek het tijdens de slaaptestweken van Morgana

Boxspring Morgana - slaaptestweken - morganaWist je dat meer dan de helft van de Nederlanders moeite heeft met slapen? Een goede nachtrust begint bij een perfect passend bed. Maar hoe weet je welk bed bij je eigen lichaamsprofiel past? Ontdek jouw unieke Slaap-DNA® tijdens de slaaptestweken van Morgana én profiteer van fikse kortingen.

Wat is jouw Slaap-DNA®?
Slaapspecialist Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om een beter slaapcomfort te kunnen bieden. Op basis van de unieke slaaptest en de resultaten van 300.000 mensen die deze slaaptest reeds hebben gedaan, is het voor Morgana mogelijk om 365 dagen slaapgarantie af te geven. In een van de zestien winkels kun je gratis jouw persoonlijke Slaap-DNA® laten meten. DNA staat voor Digitale Nachtrust Analyse en is per persoon verschillend. Tijdens een acht minuten durende slaaptest voegt het hypermoderne testbed zich naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht.

Slaaptestweken
Aan de hand van de resultaten van deze test, je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget, stelt Morgana het bed samen dat past bij jou. Om tot de beste oplossing te komen wordt jouw Slaap-DNA® toegepast bij de keuze voor vier componenten die onderling op elkaar afgestemd zijn. Ontdek jouw bed, ingesteld op jouw eigen lichaamsprofiel! Wacht niet te lang, want tijdens de slaaptestweken slaap je extra voordelig met een stapelkorting die oploopt per product. Bij aanschaf van een compleet slaapsysteem ontvang je 5% korting op elke bodem, 10% op elk matras, 15% op elk hoofdkussen en 20% op elk dekbed. Hoe completer je oplossing; hoe hoger de korting!

Over Morgana
Met ruim dertig jaar slaapexpertise biedt Morgana unieke slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Morgana staat voor een persoonlijke benadering, een heldere prijsopbouw en innovatieve slaapoplossingen. De adviseurs nemen rustig de tijd om je slaapgedrag te inventariseren en stellen het slaapsysteem samen dat het beste bij jouw voorkeuren en profiel past. Maak een afspraak voor een gratis slaaptest in een van de winkels en ontdek wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.