PERSBERICHT – Warm en goed gemutst de winter in met SOXS

SOXS wollen wanten - soxs.coNu de temperaturen beginnen te dalen zijn een warme sjaal, muts en wanten geen overbodige luxe. Je dik aankleden in de winter is belangrijk als je naar buiten gaat. Van koude oren en handen wordt niemand blij. Met de nieuwe winter essentials van SOXS loop jij er straks lekker warm bij!

De beste tip om warm te blijven deze winter? Draag wol! Want wol reageert op je lichaamstemperatuur en houd je heerlijk warm als je het koud hebt. En voor wol ben je bij SOXS aan het juiste adres! Naast warme sokken brengt het merk nu ook sjaals, mutsen en wanten.

Wollen sjaal
Met de lange wollen SOXS-sjaal kom je de koude wintermaanden wel door. De sjaal is zacht, dik en lekker lang. Ideaal om lekker om je heen te wikkelen, zodat je ’s ochtends vroeg niet bibberend op de fiets zit. De sjaal laat zich uitstekend combineren, zodat je altijd warm én hip de straat op gaat. De uniseks sjaal is er in twee formaten: 200 x 35 cm met het bubblegum-roze label en 170 x 30 cm met het Night Sky label.

Hippe beanie
Met de gebreide wollen muts van SOXS blijven je oren en hoofd heerlijk warm. Perfect om te dragen bij een winterse wandeling, een schaatstocht of tijdens de wintersport. De hippe oversized beanie is elastisch, waardoor het langdurig zijn mooie pasvorm behoudt en geschikt is voor elk hoofd. De donkergrijze mutsen zijn verkrijgbaar met een BubbleGum en een Night Sky label.

Warme handen
Naast een sjaal en muts mogen lekkere warme wanten niet ontbreken als je deze winter de kou trotseert. Wist je dat 31% van de vrouwen vaak last heeft van koude handen? De nieuwe wanten zijn lekker dik, knellen niet en houden de warmte lang vast. De donkergrijze wanten zijn er in maat S/M en L/XL met een BubbleGum of een Night Sky label.

Het Warmste Cadeau van Nederland
SOXS staat symbool voor warmte en liefde. En omdat het lifestylemerk voor iedereen warme voeten wenst, geeft het bedrijf in de vier koudste maanden sokken cadeau aan mensen die het hard nodig hebben. En daar kun jij bij helpen! Van alle bestellingen in de webshop wordt 10 % gedoneerd aan het Warmste Cadeau van Nederland. Zo draagt SOXS bij aan een mooiere wereld. En wat is er nou mooier dan een geschenk te geven met een bijzonder warm verhaal?

Over SOXS
Het verhaal van SOXS begint jaren geleden met oma die heerlijke warme geitenwollen sokken breidde voor Davide en Soscha, de kinderen van Margriet. Na het overlijden van oma hebben de kids de sokken letterlijk afgedragen. Een mooie herinnering aan vroeger, totdat Margriet en Soscha de sokken jaren later weer tegenkwamen. Dat deed hen denken aan oma, maar ook aan Davide, die in 2014 op 24-jarige leeftijd overleed aan baarmoederhalskanker. Na haar overlijden kwamen ze bij toeval in een sokkenfabriek waar vergelijkbare sokken hingen. Dat is het begin van SOXS, ontstaan door die onverwachte ontmoeting met de sokken van oma en Davide. De sokken van SOXS hebben een verhaal, brengen warmte en liefde. En die voel je wanneer SOXS uit verpakking haalt en zachtjes over je voeten schuift. Intussen is het assortiment uitgebreid met verschillende specials, zoals de winter essentials. Bekijk het complete assortiment op www.soxs.co.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.