PERSBERICHT – Vintage circusprints van Rylee & Cru nu verkrijgbaar bij Little King Arthur

Shirt beer fiets - Rylee & Cru - littlekingarthur.comEen schattige kaftanjurk met circustentjes, lieve romperpakjes, een prachtige mintgroene sweater en nog veel meer: de nieuwe collectie van het Amerikaanse merk Rylee & Cru is weer te gek! Tijgers, leeuwen en beren, gemixt met streepjes, sterren en stippen, gedrukt op hoge kwaliteit basics met een uitstekende pasvorm. De nieuwe collectie voor kinderen is nu verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop Little King Arthur. Let’s go to the circus!

De musthaves van Rylee & Cru
Het Amerikaanse label Rylee & Cru is opgericht door illustrator Kelli Murray en staat bekend om haar unieke en artistieke kleding voor moderne kindjes. De prints zijn met de hand getekend en zelf gedrukt, wat de kleding een zachte, vintage look geeft. Voor de nieuwe collectie liet Murray zich inspireren door het circus: van een shirt met een vriendelijke beer op een fiets tot een zomerse top met een leeuw (mét strik). De geweldige prints, zachte kwaliteit en de fijne pasvorm maken van het aankleden van je kindje een klein feestje. De kleding van Rylee & Cru is bij Little King Arthur verkrijgbaar voor kinderen in de leeftijd van 3 maanden tot 3 jaar.

Adam en de kleine wolf
Naast de geweldige nieuwe collectie van Rylee & Cru heeft Little King Arthur nog een nieuwtje: aan het assortiment is een jong Nederlands merk toegevoegd. Adam en de kleine wolf biedt zachte en comfortabele kleding voor baby’s en peuters tot 2 jaar. De prachtige kleuren en unieke prints laten je kleintje kennismaken met de wereld om ons heen. De collectie bestaat onder meer uit leggings van superzacht organisch katoen met vrolijke prints van visjes, stippels en dieren voetprints. Alle kleding is handgemaakt van 100% GOTS gecertificeerd biologisch katoen.

Over Little King Arthur
Little King Arthur is hét adres voor als je eens wat anders wilt voor je kindje. De webshop biedt hippe en kleurrijke kleding en accessoires voor baby’s en dreumesen van 0 tot 3 jaar van merken als nOeser, Rylee & Cru, Wilson & Frenchy, Organic Zoo en nu ook Adam en de kleine wolf. Sommige merken zijn groot in het buitenland, maar nauwelijks bekend in Nederland. Andere zijn juist heel klein en ontwerpen hun kleding nog vanuit huis. De merken zijn stuk voor stuk met zorg uitgekozen, met aandacht voor verantwoorde productie en biologische materialen. Bekijk de complete collectie op www.littlekingarthur.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.