PERSBERICHT – In vier weken een zuivere en egale huid met Skin2Moro van Collalift

Skin2Moro van CollaliftAlleen smeren is vaak niet genoeg om een gezonde, stralende huid te krijgen. Crèmes en lotions werken niet of nauwelijks, omdat ze hun werk moeten doen van buitenaf. Veel van de werkzame stoffen blijven aan de oppervlakte en bereiken niet de diepere huidlagen, waar ze écht hun werk kunnen doen. Skin2Moro van Collalift werkt radicaal anders en zorgt voor een mooie en egale huid van binnenuit.

Skin2Moro is een cosmetisch voedingssupplement voor een egale en gave huid. In combinatie met uitwendige huidverzorgingsproducten ervaren gebruikers in slechts vier weken al minder onzuiverheden en een egalere huid.

Huidverzorging van binnenuit
Skin2Moro bevat lactoferrine. Dit eiwit wordt gewonnen uit koemelk, maar komt ook in hoge concentraties voor in moedermelk. Daarnaast bevat Skin2Moro zink. Dit mineraal komt van nature voor in vlees, vis, bruin brood, rijst en peulvruchten. Zink is van belang voor de aanmaak van eiwitten. Het voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Zink heeft bovendien een positieve invloed op het immuunsysteem, wat bijdraagt aan een gezonde, gave huid, sterke nagels en glanzend haar.

Na vier weken resultaat
Collalift Skin2Moro is geschikt voor alle huidtypen en is te gebruiken vanaf de pubertijd. De kauwtabletten zijn suikervrij, geschikt voor vegetariërs en hebben een frisse pepermuntsmaak. Ze zijn perfect te combineren met verzorgingsproducten die de huid van buitenaf mooier maken. Neem voor een optimaal resultaat gedurende twee maanden twee kauwtabletten per dag. Al na drie weken zie je veranderingen aan je huid.

Skin2Moro is verkrijgbaar in een verpakking met 60 kauwtabletten voor € 27,95.

Win een jaar lang gratis Skin2Moro
Tot 1 september – of zolang de voorraad strekt – ontvang je bij aankoop van een Skin2Moro verpakking een 360 graden panorama standaard cadeau. Een unieke standaard en panoramatwister om de perfecte foto’s te maken. Maak een te gekke panoramafoto en upload deze op de Facebookpagina van Collalift. De leukste foto wint een jaar lang gratis Skin2Moro!

Over Collalift
Sinds 2003 is Collalift® de natuurlijke keuze als je het maximale wilt halen uit je schoonheid. Alle producten zijn cosmetische voedingssupplementen op orthomoleculaire basis. Ze zijn er op gericht om van binnenuit je huid mooier te maken. Kijk op www.collalift.nl voor het complete assortiment.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.