PERSBERICHT – Vier het voorjaar met de Secret Garden collectie van KAYA

Sieraden Collectie Secret Garden 2 - kayasieraden.nlVoor de nieuwe Secret Garden collectie heeft KAYA Sieraden zich laten inspireren door moeder natuur. Hiermee speelt het sieradenmerk in op een opkomende trend: want alles wat kruipt, zoemt of rondfladdert mag tegenwoordig namelijk schitteren om je hals, vingers of in je oren. Vele bloemen, blaadjes, bijen en andere beestjes komen dit voorjaar tot leven bij KAYA.

Met deze nieuwe collectie haakt KAYA Sieraden in op de grote ‘back to nature’ trend die momenteel gaande is. Flora & Fauna als inspiratiebron op de catwalk, bij interieur styling en in sieraden collecties. Breng je outfit tot leven met de wonderlijke creaties uit de Secret Garden collectie!

KAYA’s Secret Garden
In de Secret Graden van KAYA is er volop bedrijvigheid en staat alles mooi in bloei. De vogels tjilpen luidt, de wespen en bijtjes zoemen erop los en de vlinders fladderen sierlijk voorbij. Een heerlijk zomers briesje zorgt ervoor dat de takken heen en weer ruisen en er wat blaadjes naar beneden dwarrelen. Op de grond vinden we een eekhoorn die aan het genieten is van een gevonden eikel en op de bast van de boom kruipt er een torretje omhoog. De dieren en planten uit KAYA’s Secret Garden zijn tot in het kleinste detail met liefde en aandacht ontworpen. De kettingen, ringen en oorbellen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en rosé goud en zijn er voor dames én kinderen.

Trend voor iedereen!
De sieraden uit de nieuwe collectie creëren een verscheidenheid aan looks. Omdat de sieraden verkrijgbaar zijn in verschillende maten, is het hartstikke leuk om samen met je dochter te stralen. Of laat je dochter een ketting dragen en kies zelf voor een ring, zodat jullie samen een setje vormen. Neem een zilveren ring met sierlijke blaadjes die zich vastrijgen om je vinger. Kies voor een ketting met een eigenwijze egel of juist voor een lieve hamster om je hals. Of je nu van subtiele sieraden of juist van echte blikvangers houdt, in de Secret Graden collectie van KAYA is er voor elk wat wils.

Giving Back Project
KAYA Sieraden heeft hart voor alle kinderen en doneert daarom per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting maakt het voor kinderen in Gambia mogelijk naar school te gaan. Een mooie gedachte en misschien wel het mooiste juweel dat er is! Op dit moment worden 20 kinderen ondersteund en is KAYA officieel erkend door stichting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Op de website lees je meer over de 20 kinderen die naar school toe kunnen dankzij het Giving Back Project van KAYA Sieraden.

Over KAYA Sieraden
Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder Tanja Rakhou om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot mooie slavenarmbanden. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start. Naast sieraden speciaal voor moeder & dochter kun je hier terecht voor sieraden voor speciale momenten zoals geboorte, communie of eerste verjaardag. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.