PERSBERICHT – Vier de verjaardag van je hond met de VerjaardagsWoefBox

Verjaardagswoefbox - WoefBoxEen cadeautje geven op een verjaardag is heel normaal. Maar wordt de verjaardag van de hond wel gevierd? Ook je trouwe viervoeter vindt het leuk om op deze dag in het zonnetje gezet te worden. Woefbox brengt speciaal voor alle jarige honden de VerjaardagsWoefBox. Een geweldig verrassingspakket om je hond een speciale dag te bezorgen!

Honden worden vaak vergeten op hun verjaardag. Misschien krijgen ze wel een extra aai over hun bol of een lekker bot om op te kluiven, maar daar blijft het vaak bij. WoefBox vindt dat je ook de verjaardag van je hond hoort te vieren. Met deze verrassingsbox zorgt WoefBox ervoor dat je nooit meer met lege handen op een hondenverjaardag hoeft te komen!

Hiep Hiep Hoera… er is een hondje jarig
De VerjaardagsWoefBox zit vol met leuke en lekkere producten voor je jarige viervoeter. In de WoefBox vind je onder andere heerlijke snacks, vrolijke speeltjes en andere verrassende producten voor een geslaagde dag. Er zit zelfs een beschrijving bij om van een aantal producten uit de box een lekkere hondentaart te maken. Open de verrassingsbox op de verjaardag van jouw hond of geef er één cadeau aan je favoriete dierenvriend. Dat wordt smullen!

Bestel de VerjaardagsWoefBox voor € 21,95 en zorg voor een onvergetelijke verjaardag voor je hond. Je lieve viervoeter wordt weer een jaartje ouder en daar mag je best bij stilstaan.

Over WoefBox
De WoefBox is het leukste hondencadeau van Nederland en België. Naast de VerjaardagsWoefBox is er ook een ‘Love your Dog WoefBox’ en een WoefBox speciaal voor puppy’s. Regelmatig komen er nieuwe themaboxen bij, zoals een WoefBox met Dierendag of Kerst. Uiteraard gevuld met heerlijke snacks, verzorgingsproducten en leuke speeltjes en aansluitend bij het thema. Allemaal producten waar elke hond blij van wordt. Geef je viervoeter wat extra aandacht en liefde met de originele WoefBoxen. Naast de verrassingsboxen verkoopt WoefBox ook voeding, speeltjes en verzorgingsproducten voor honden. Bekijk het complete assortiment op www.woefbox.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.