PERSBERICHT – Vier de feestdagen met KAYA’s zilveren sieraden voor moeder & dochter

Vier de feestdagen met KAYA’s zilveren sieraden voor moeder & dochterDe nieuwste Kerstcollectie van KAYA Sieraden laat moeder en dochter schitteren tijdens de feestdagen. Armbandjes met zilveren sterren die glinsteren aan je pols en bijpassende oorbellen die schitteren in je oren. Hét perfecte cadeautje voor grote en kleine dames. Ook deze feestdagen lanceert KAYA Sieraden een exclusieve en elegante sieradenlijn. Met de Twinkle Star en Stars & Balls collectie krijgt Kerst een magische sfeer.

Twinkle Star armbandjes
Wie wil nou niet ‘shinen’ tijdens de feestdagen? Verwen je oma, moeder, dochter of vriendin met deze schitterende sieraden. De Twinkle Star armbandjes hebben een verfijnd ontwerp van glinsterende zilveren sterren, gemaakt van door-en-door sterling zilver. Stijlvol verpakt op een luxe wenskaart met de mooie tekst: ‘Draag dit sieraad ter herinnering, dat een beetje SPARKLE je overal zal brengen’. De set is verkrijgbaar voor € 55,90. Wat zullen jullie stralen deze Kerst!

Stars & Balls set
Met deze twee zilveren armbandjes met sterren er doorheen geregen, horen moeder en dochter nóg meer bij elkaar. Ze zijn verkrijgbaar van baby- tot damesmaat en gemaakt van écht sterling zilver (.925). Personaliseer de Stars & Balls armbandjes, door er bijvoorbeeld een naam of datum op te laten graveren. Zo worden deze armbanden een tastbare herinnering voor later. De Stars & Balls set is te koop voor € 69,90.

Een mooie kerstgedachte
KAYA laat ook kinderen in Gambia stralen. Per verkocht sieraad doneert KAYA Sieraden een bedrag aan stichting Eduki, een stichting die ervoor zorgt dat kansarme kindjes in Gambia naar school kunnen. Op dit moment gaan er door donaties 20 kinderen naar school. Hierdoor draagt KAYA bij aan één van de Verenigde Naties ontwikkelingsdoelen voor een betere toekomst, namelijk verzeker gelijke toegang tot kwaliteitsvol onderwijs en bevorder levenslang leren voor iedereen.

Over KAYA Sieraden
Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder Tanja Rakhou om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot mooie slavenarmbanden. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start. Naast sieraden voor de Kerstdagen kun je hier terecht voor sieraden voor een geboorte, doop, communie, eerste verjaardag of bruiloft. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.