PERSBERICHT – Verzorg je huid met thermaal water uit de Provence: Montbrun maakt het mogelijk

Montbrun skincare - solobiomooi.nlAl generaties lang baden mensen in thermaal water, vanwege de vele positieve eigenschappen. Het Franse Montbrun zet de kracht van thermaal water nu in om de huid optimaal te verzorgen. Het resultaat: een prachtige lijn natuurlijke verzorgingsproducten voor het hele gezin. Goed voor lichaam én geest.

Thermaal water komt diep uit de aarde en is verrijkt met mineralen en sporenelementen. Hierdoor heeft het water positieve eigenschappen op de huid. Het verzorgt, verzacht en kalmeert. Montbrun maakt hier handig gebruik van en gebruikt het bronwater uit de Franse Provence als hoofdbestanddeel in hun verzorgingsproducten. Deze zijn verder verrijkt met biologische ingrediënten zoals aloë vera, sheaboter, jojoba-olie en avocado-olie. Puur natuur en bijzonder goed voor de huid.

Verzorging voor het hele lichaam
Reiniging van het gezicht vormt de basis van een goede huidverzorging. Montbrun maakt het makkelijk met een cleansing milk, gel-crème en micellair water. Deze verwijderen op zachte maar effectieve wijze alle sporen van make-up en onzuiverheden. Het thermale water in de producten kalmeert en verzacht de huid. Voor de verzorging van de huid zijn er gezichtscrèmes met en zonder UV-filter, die de huid hydrateren en beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn er speciale anti-ageing producten verkrijgbaar, die speciaal voor de oudere huid zijn ontwikkeld en verdere huidveroudering tegengaan.

Voor het lichaam is er een rijke bodylotion die de huid intensief voedt, verzacht, kalmeert en beschermt.

Voor elk huidtype
De milde samenstelling en de subtiele geur maken de verzorgingsproducten van Montbrun geschikt voor het hele gezin en voor elk huidtype. Alle Montbrun producten dragen het ECOCERT keurmerk en zijn vrij van chemische toevoegingen. De producten zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95. Daarnaast zijn er travelsize verpakkingen: handig tijdens de vakantie! Ontdek de kracht van thermaal water in de natuurlijke producten van Montbrun.

Over SoloBioMooi
SoloBioMooi is dé webshop voor jou. 100% natuurlijk, net als jij. De filosofie van oprichters Pieter en Ingrid is in 1 woord te vatten: vermooier. SoloBioMooi vermooiert de wereld op haar eigen manier. Namelijk door het verkopen van natuurlijke en biologische cosmetica en door te werken met mooie mensen, mooie producten en mooie ingrediënten. Hierdoor kunnen consumenten de keus maken zich elke dag optimaal te verzorgen met producten die goed zijn voor de huid, voor dieren, de natuur en mensen om hen heen. Bekijk het complete assortiment op www.solobiomooi.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.