PERSBERICHT – Verwen je trouwe viervoeter met het speciale WoefBox Kerstcadeau

WoefBox Kerstcadeau - WoefBoxMet kerst verwennen we onszelf en anderen graag met leuke geschenken. Denk daarbij ook eens aan je huisdier en verras je hond met een speciaal WoefBox Kerstcadeau. Een cadeau voor onder de kerstboom, speciaal voor je trouwe viervoeter.

Waarom zou je alleen je familie, kinderen en vrienden verrassen met een mooi kerstcadeau? Ook huisdieren vinden het leuk om af en toe eens in het zonnetje gezet te worden. WoefBox biedt uitkomst en zorgt ervoor dat voortaan óók honden een cadeautje onder de kerstboom zullen vinden.

Verrassingsbox voor honden
De WoefBox bestaat al een tijdje en is een verrassingsbox vol met leuke producten voor honden. De cadeaubox wordt maandelijks gevuld met onder andere hondenvoeding, snacks, verzorgingsproducten en speeltjes. Producten waar elke hond blij van wordt. De WoefBox kan eenmalig besteld worden, maar ook als abonnement van 3 maanden. Ideaal als je de hond het hele jaar door wilt verwennen, in plaats van alleen met dierendag. Ken je iemand die onlangs een puppy gekregen heeft, dan is de Puppy WoefBox een ontzettend leuk cadeau. De WoefBox is elke maand tot en met de 27e te bestellen en wordt op de eerste werkdag van de nieuwe maand verzonden. Bovendien kun je hem ook als cadeau laten versturen.

Het WoefBox Kerstcadeau
Het WoefBox Kerstcadeau is geen volledige WoefBox, maar een extra cadeautje voor onder de kerstboom. Het cadeau bestaat uit een hondenspeeltje, voeding en twee snacks. Uiteraard geheel in het kerstthema en ook de box zelf wordt aangekleed in de kerstsfeer. Hiermee maak je de feestdagen ook bijzonder leuk voor je hond. Het WoefBox Kerstcadeau kost €9,50 en kan tot en met 20 december besteld worden via www.woefbox.nl. Bestel je het kerstcadeau samen met de standaard WoefBox, dan kan dat tot en met 27 november. Zo heb je hem ruim voor Kerst in huis.

Over WoefBox
De WoefBox is geschikt voor zowel kleine als grote honden. Voor puppy´s wordt er een speciale box samengesteld. Elke maand worden de WoefBoxen gevuld met een leuke nieuwe inhoud. Sluit je een abonnement voor 3 maanden af, dan ontvang je dus telkens andere producten voor je hond. Geef je viervoeter wat extra aandacht en liefde met de originele WoefBoxen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.