PERSBERICHT – Verrassend Design wijzigt naam in De Online Cadeaushop

Retro Flip Klok op poten - De Online CadeaushopWie van een origineel cadeau houdt, weet al lang dat Verrassend Design aan die vraag voldoet. Deze originele webshop heeft een naamsverandering ondergaan. Voor het betere cadeauwerk en unieke hebbedingen voor jezelf, bezoek je vanaf nu De Online Cadeaushop.

Webshop in beweging
Buiten de nieuwe naam, het nieuwe logo, een snellere website en een verbeterd gebruik voor tablet en mobiel, is er niets veranderd aan de succesformule van de webwinkel. De winkel straalt hetzelfde gevoel uit en heeft nog steeds dezelfde verrassende inhoud. Die inhoud is nooit hetzelfde, de drijvende krachten achter De Online Cadeaushop zijn altijd op zoek naar bijzondere merken en nieuwe producten. De webshop blijft in beweging.

Uiteenlopend assortiment
Met de verschillende topmerken is er écht voor elk wat wils te vinden. Onder andere Kikkerland met originele producten zoals een boomstamkussen, gave wekkers en klokken en de barbecue koffer. Rocket Design met handige producten voorzien van een rock-tintje zoals het gitaar peper & zoutstel en de vinylplaat onderzetters. En Mustard met de Wild Dining borden met te gekke afbeeldingen van een panda, gorilla, giraffe of leeuw. Een altijd-welkom-cadeau voor jong en oud van De Online Cadeau Shop is de iBed tablethouder in vijf varianten. Lekker comfortabel nog even in bed een spelletje spelen, je mail checken of een filmpje kijken.

Alles voor een feestje
Voor wie van zijn of haar feestje een echte party wil maken, doet er goed aan een bezoekje te brengen aan de selectie ‘Alles voor een feestje’ van De Online Cadeaushop. Hier vind je de leukste items voor verjaardagen of andere feestelijke aangelegenheden. Denk aan glasmarkers (nooit meer de vraag ‘Is dit mijn glas nou?’), bijzondere cocktailprikkers, pizzasnijders, flesopeners, verjaardagsslingers en wijnstoppers. Alles uiteraard met de originele twist waar De Online Cadeaushop om bekend staat, dus net even anders dan doorsnee mét een knipoog.

Over De Online Cadeaushop
De Online Cadeaushop is een no nonsens webwinkel met een groot assortiment unieke cadeaus, gadgets en woonaccessoires van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Vanaf 35 euro worden de producten gratis verzonden. De shop heeft het Webwinkel Keur certificaat en het Hippeshops.nl label. Service, kwaliteit, veiligheid en onbezorgd shoppen staan hoog in het vaandel. Kijk voor meer informatie en het complete assortiment op www.deonlinecadeaushop.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.