PERSBERICHT – Verras je hond én help een dier in nood met de DierenLot Verrassings WoefBox

DierenLot Verrassings WoefBoxJe hond verrassen én tegelijkertijd een dier in nood helpen? Dat kan nu op een originele manier met de DierenLot Verrassings WoefBox. Een box gevuld met gezonde snacks en veilig speelgoed voor je trouwe viervoeter. Van elke verkochte box gaat één euro naar Stichting DierenLot.

De DierenLot Verrassings WoefBox zit boordevol leuke, lekkere en verrassende hondenspullen. Daar gaat je hond absoluut van genieten! Naast gezonde snacks en smakelijke hapjes bevat de box heerlijke verzorgingsproducten en leuke speeltjes voor je trouwe viervoeter. De inhoud van de box wisselt regelmatig en is leuk om te krijgen én te geven. Zeker omdat je er een goed doel mee steunt.

Stichting DierenLot
Stichting DierenLot staat klaar voor verwaarloosde, mishandelde en in de steek gelaten dieren in zowel binnen- als buitenland. Denk aan dieren die worden opgesloten in veel te kleine hokken, die te maken hebben met ernstige mishandeling, die op straat worden gezet of simpelweg aan hun lot worden overgelaten. Dit kan én mag niet gebeuren. DierenLot helpt deze dieren door met name lokale dierenasiels, opvangcentra en dierenambulances te steunen via de giften die zij krijgt. Van iedere verkochte DierenLot Verrassings WoefBox wordt één euro aan deze stichting gedoneerd.

Bestel de DierenLot WoefBox voor € 21,95. De verrassingsbox is ook leuk om cadeau te geven aan een hondenliefhebber. De inhoud van de box is geschikt voor iedere gelegenheid en elk hondenras. Maak je eigen hond (of de hond die jij verrast) blij en help een dier in nood!

Over WoefBox
De WoefBox is het leukste hondencadeau van Nederland en België. Naast de Dierenlot Verrassings Box is er ook een Verjaardags WoefBox en een WoefBox speciaal voor puppy’s. Regelmatig komen er nieuwe themaboxen bij, zoals een Summer WoefBox, een box voor Dierendag of eentje speciaal voor Kerst. Uiteraard gevuld met heerlijke snacks, verzorgingsproducten en leuke speeltjes aansluitend bij het thema. Allemaal producten waar elke hond blij van wordt. Geef je viervoeter wat extra aandacht en liefde met de originele WoefBoxen. Je zit niet aan een abonnement vast, je bestelt enkel een losse box. Bekijk het complete assortiment op www.woefbox.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.