PERSBERICHT – Veilig genieten in het water met de drijfpakjes van Beverly Kids

Veilig genieten in het water met de drijfpakjes van Beverly KidsGenieten in en om het water, welk kind doet dat niet?! Alleen als ouders houd je vaak je hart vast. Die kleine waterratjes zijn zo bewegelijk en enthousiast, maar zwemmen kunnen ze nog niet. Daarom zijn de drijfpakjes van Beverly Kids zo fijn. Deze UV-beschermende floating suits hebben ingebouwde kurkjes en zijn perfect om kinderen veilig te laten wennen aan het bewegen in het water. De pakjes zijn verkrijgbaar bij UV-Fashions.

Geen gedoe meer met het ombinden en afzakken van kurkjes of zwembandjes. De drijfpakjes van Beverly Kids bieden uitkomst. Deze zwempakken hebben namelijk 8 ingebouwde kurkjes. Ideaal om kinderen spelenderwijs te laten wennen aan water en om in te oefenen met zwemmen.

Nieuwe collectie
De materialen die Beverly Kids gebruikt voor de zwempakjes met drijvers zijn UV-werend en beschermen je kindje optimaal tegen zonneschade en UV-straling. Naast dat het pakje de huid van je kindje beschermt en koel houdt, zien ze er ook nog eens gaaf uit! De nieuwe collectie brengt diverse kleuren en vrolijke designs met zich mee. Voor jongens zijn er stoere drijfpakjes met korte pijpen en voor meisjes zijn er leuke badpakken. Denk bijvoorbeeld aan een drijfpakje met Engelse vlag of een drijfpak waardoor je verandert in een stoere piraat. Voor meisjes zijn er zoete dessins zoals een drijfpak met hartjes of print met dolfijnen.

Voor kinderen van 1,5 tot 6 jaar
De UV-beschermende drijfpakjes van Beverly Kids zijn geschikt voor kinderen van 1,5 jaar tot 6 jaar. In elk boeibadpakje zitten 8 ingebouwde drijvers, waardoor kinderen altijd blijven drijven en hun hoofd boven water kunnen houden. Perfect om te oefenen met zwemmen zonder het gevoel te hebben dat ze zinken. Het is wel belangrijk om de juiste maat aan te schaffen en een pakje niet op de groei te kopen. Alleen als het zwempak goed aansluit, functioneren de drijvers optimaal.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Een ’One stop, beach proof shop’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit producten van premium merken en producten zoals Lässig, Beach and Bandits, Snapper Rock en Cabana Life. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.