PERSBERICHT – Vedax presenteert Silidyn ortho silicium: natuurlijke voedingssupplementen met het vergeten mineraal silicium

silidyn-silicium-25-ml-nl - vedax.nlVedax brengt een lijn natuurlijke voedingssupplementen op basis van ortho silicium, een van de belangrijkste mineralen voor een goede gezondheid en het tegengaan van ouderdomsverschijnselen. Al na een paar dagen gebruik van de druppels merk je een positief effect op je huid, haar en nagels.

Essentieel maar vergeten mineraal
Silicium is een mineraal dat essentieel is voor het goed functioneren van het lichaam. Hoewel een groot deel van de aardkorst uit silicium bestaat komt het in de natuur niet voor als vrij te consumeren stof. Lang werd dan ook gedacht dat silicium niet belangrijk was voor ons lichaam. Tegenwoordig weten we dat een tekort aan silicium leidt tot een minder elastische huid, broze nagels en dof, slap haar. Door natuurlijke voedingssupplementen met silicium te gebruiken kunnen huid, haar en nagels hun elasticiteit, groei en sterkte weer terugkrijgen.

Silidyn® Ortho Silicium
Silidyn® Ortho Silicium bevat de best opneembare vorm van silicium: ortho silicic acid (OSA), verrijkt met MSM, Borium, Zink, Mangaan, Choline, Vitamine B12 en Selenium. Na inname valt de vloeistof uiteen in kleine deeltjes die overal in het lichaam, vooral op celniveau, een geweldig effect hebben op het behoud van gezond bindweefsel en een goed functionerend immuunsysteem. Door dagelijks 10 druppels in te nemen met water of vruchtensap ervaar je op korte termijn de positieve effecten op je huid, haar en nagels. Daarnaast worden je gewrichten soepeler en worden kraakbeen en botten steviger.

Gezond van binnen, mooi van buiten
Silidyn® is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: naast de standaard druppels is er ook een energy-mix verkrijgbaar, speciaal voor iedereen die wel een extra boost kan gebruiken. Het activeert je energie bij vermoeidheid en is daardoor ook ideaal voor sporters. Voor wie klachten heeft aan spieren of gewrichten is er een gel, die de microcirculatie in de spieren bevordert en de aanmaak van kraakbeen en gewrichtsvloeistof ondersteunt. Een uitkomst bij overbelaste, stijve spieren, ochtendstijfheid of een droge, ruwe en schrale huid.

De Silidyn® producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, Holland & Barrett, DA/DIO drogisten, zelfstandige drogist, apotheker Reform- en Gezondheidswinkels en vele online shops. Ook op www.vedax.nl kun je terecht om de Silidyn® producten eenvoudig te bestellen.

Over Vedax
Met de drukte van tegenwoordig is het soms niet eenvoudig om gezond en relaxed te leven. Vedax helpt daarbij. Niet met trendy en dure pilletjes, maar met natuurlijke voedingssupplementen die je ondersteunen om je doelen te bereiken. Voel je meer relaxed en energieker dan ooit en gun jezelf de aandacht om voluit te kunnen stralen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.