PERSBERICHT – Van theepot tot etagère: High Tea Boetiek heeft het leukste servies voor een onvergetelijke high tea

Servies van Easy Life - Blue Peonies - highteaboetiek.nlPresenteer een mix van zoete en hartige hapjes op een mooie etagère of een taartplateau, schenk een vrolijke theepot vol met bijzondere thee en dek de tafel met leuke gebaksbordjes en kopjes: de high tea kan beginnen! High Tea Boetiek heeft het leukste servies geselecteerd om er een geweldige middag van te maken. Kopje thee?

High tea plannen
Een high tea met vrienden, familie of collega’s is hip. Helemaal als je hem zelf organiseert. Scones met aardbeienjam, mini quiches met tijm en sinaasappelthee met kaneel: een high tea is de ideale gelegenheid om samen nieuwe recepten uit te proberen en lekker bij te kletsen. Gezellig en leuk, en nóg leuker met een mooi servies. Want een kopje thee smaakt net iets lekkerder uit een mooie theepot. Het leukste porseleinen servies vind je bij High Tea Boetiek, van taartschalen en gebaksbordjes tot mokken en roomstellen. Aan tafel!

Servies van Easy Life
Het Italiaanse merk Easy Life staat bekend om zijn hoogwaardige serviezen met prachtige designs. Zoals de bijzondere serie Dots & Cupcakes, met een afbeelding van een cupcake, een elegante rand en gouden stippen. Mix een cakeplateau met bijpassende gebaksbordjes en -vorkjes voor een vrolijke high tea. Of kies voor de Blue Peonies serie, een luxueuze collectie met blauwe bloemen en kleine gouden stippen. Extra leuk: het servies wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking. Als cadeautje voor jezelf of om een ander mee te verrassen! Het servies van Easy Life is online verkrijgbaar bij High Tea Boetiek.

Over High Tea Boetiek
De liefde voor thee, koken en gezelligheid kreeg Judith Marx van huis uit mee: elk feestje werd gevierd met veel mensen en heerlijke lekkernijen. In het voorjaar van 2014 besloot Judith om van haar passie haar werk te maken. Zo ontstond High Tea Boetiek: een blog en webshop met de leukste recepten voor smaakvolle hapjes, maar vooral het mooiste servies voor een gezellige high tea. Elke bestelling wordt feestelijk ingepakt en voorzien van een leuke attentie. Bekijk het complete assortiment op www.highteaboetiek.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.