PERSBERICHT – Van luxe kerstkaarten tot leuke kalenders: volop keuze bij Muller wenskaarten

kerstkaart muller wenskaartenSchrijf jouw mooiste wensen voor de feestdagen en het nieuwe jaar op een kwaliteitskaart van Muller wenskaarten en tover een lach op het gezicht van de ontvanger. De online wenskaartenwinkel heeft een bijzonder ruim assortiment met leuke kaarten van verschillende merken. Daarnaast staan de nieuwste adventskalenders, familieplanners en jaarkalenders voor 2016 online. Niet alleen praktisch, maar ook erg leuk als cadeautje!

Stijlvolle kerstkaarten
Een kaartje met een kerstboom, een sneeuwpop of een egel, met glitter, bedrukt met goudfolie en in een bordeauxrode envelop? Een kerstkaartje is altijd een leuke verrassing, en de papieren variant is natuurlijk het leukst om te geven én te krijgen! Muller wenskaarten heeft verschillende collecties kerstkaarten op voorraad, bijvoorbeeld van Woodmansterne en het Spaanse merk Busquets, maar ook van eigen bodem. De wenskaarten en enveloppen van Muller wenskaarten zijn in Nederland gedrukt op papier van verantwoorde herkomst. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf één kaart voor die ene speciale persoon, in kaartensets van zes of tien kaarten voor vrienden en familie tot honderden kaarten per bestelling voor bijvoorbeeld zakelijke relaties.

Aftellen tot de kerstdagen
Is het al bijna kerst? Veel mensen vinden de kerstdagen de leukste feestdagen van het jaar. Met een adventskalender wordt het aftellen extra leuk! Elke dag mag je een vakje openen met een mooie afbeelding. Wat zal het vandaag zijn?

Kalenders voor 2016
Geen afspraken meer vergeten, meer structuur in de dag en een betere balans tussen werk en privé: goede voornemens die net iets makkelijker te realiseren zijn met een handige kalender. Kies voor een weekkalender van bijvoorbeeld Woezel en Pip, Loesje of Pluk van de Petteflet, een handige familieplanner waarop ieder gezinslid zijn afspraken kan noteren of een grote kalender met elke maand een prachtige afbeelding.

Over Muller wenskaarten
Met een voorraad van meer dan 3.000 kaarten en cadeautjes, een snelle levertijd en lage prijzen is Muller wenskaarten dé online wenskaartenwinkel voor zowel particulieren als bedrijven. Van stijlvolle fotokaarten tot leuke humorkaarten en van notitieboekjes tot magneten: Muller wenskaarten biedt volop keus! Bestellingen binnen Nederland die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag al bezorgd.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.