PERSBERICHT – Van Amsterdamse basisschool juf tot succesvolle onderneemster

Maxima oorbellen Swarovski roze - jewelswithflair.nlEen jaar geleden zei Erlinde Kramer het basisonderwijs gedag om haar droom achterna te gaan. De ontwerpster wilde met haar passie aan de slag en sieraden ontwerpen voor een groter publiek. En met succes, want ze heeft in korte tijd haar sieradenlijn Jewels with Flair uitgebouwd tot een succesvol merk.

Erlinde heeft 13 jaar met veel plezier in het onderwijs gewerkt. Maar omdat het vooral de kinderen waren die hun creativiteit kwijt konden én de werkdruk steeds hoger werd, besloot zij een andere koers te gaan varen. Ze werd fulltime ondernemer en stortte zich op haar webshop en merk Jewels with Flair. Erlinde blikt terug op het afgelopen jaar: “Volledig voor mezelf beginnen bleek een schot in de roos. Naast dat ik maandelijks een mooie omzet draai, kan ik al mijn creativiteit kwijt in het ontwerpen en krijgt mijn sieradenmerk steeds meer bekendheid. Daarnaast heb ik meer tijd voor mijn kinderen en ben ik af van de hoge werkdruk!”

Oorbellen met flair
De sieraden van Jewels with Flair kenmerken zich door duurzaam gebruikte materialen zoals edelstenen, Swarovski Elements en zoetwaterparels. Erlinde maakt voornamelijk oorbellen, omdat zij dit hét item vindt met flair en waar vrouwen van gaan stralen. Eén van de eyecatchers zijn de Maxima oorbellen. Deze lange stijlvolle oorbellen dragen niet voor niets de naam van onze koningin. Zij is een waar stijlicoon, niet in de laatste plaats door de fantastische oorbellen die zij altijd draagt. Geen gaatjes in je oren en toch genieten van de lange bungelende oorbellen? Dat kan! De meeste oorbellen uit de shop kun je namelijk ook laten maken met oorclips. Naast oorbellen kun je steeds vaker terecht voor bijpassende sieraden, omdat deze de oorbellen ondersteunen of samen een mooie set vormen.

Maatwerk
Wil je een sieraad laten inkorten, juist langer dragen of vind je een andere kleur mooier? Laat het weten en Jewels with Flair past het sieraad kosteloos aan naar jouw wensen. Daarnaast is het mogelijk een complete sieradenset op maat te laten maken of een bijpassend sieraad te laten ontwerpen bij hetgeen je hebt geshopt. Ideaal als je voor een speciale gelegenheid al wel een outfit, maar nog geen matching sieraden gevonden hebt.

Dat maatwerk nog veel verder kan gaan, bewijst het Custom Made oorbellenabonnement dat Jewels with Flair onlangs introduceerde. Omdat veel klanten het fijn vinden zich te laten verrassen, is het mogelijk om voor 3 of 6 maanden een abonnement af te sluiten. Erlinde ontwerpt daarbij maandelijks een mooi en passend paar oorbellen, speciaal op maat gemaakt. Ook bijzonder én persoonlijk om cadeau te geven aan iemand die het verdient om te stralen!

Over Jewels with Flair
Jewels with Flair is de succesvolle sieradenlijn van ontwerpster Erlinde Kramer. De sieraden worden met de hand gemaakt en kenmerken zicht door de duurzaam gebruikte materialen zoals edelstenen, Swarovski Elements en zoetwaterparels. Doordat je bijna elk sieraad kunt kopen in verschillende uitvoeringen zoals verzilverd, verguld, sterling zilver of verguld sterling zilver, is er voor elk budget een passend sieraad. Bekijk de hele collectie op www.jewelswithflair.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.