PERSBERICHT – UV-Fashions presenteert nieuwe collectie zwemkleding van Lässig

UV-Fashions presenteert nieuwe collectie zwemkleding van LässigUV-Fashions laat weten dat de nieuwe zwemkleding van Lässig is gearriveerd. De nieuwe collectie van dit Duitse merk wordt gelanceerd onder de naam ‘Splash & Fun’. Deze kleurrijke UV-kleding zit niet alleen comfortabel, maar biedt ook optimale bescherming tegen de zon.

Letterlijk vertaalt uit het Duits betekent Lässig ‘zorgeloos’ en dat is exact waar dit merk voor staat. Innovatieve, kleurrijke én UV-beschermende kleding, waar kinderen zich vrij en relaxed in kunnen bewegen. UV-werende zwemkleding voor kinderen van 0 tot 3 jaar, die de jonge huid beschermt tegen UVA- en UVB-straling.

Splash & Fun collectie
De nieuwe collectie van Lässig is verkrijgbaar bij UV-Fashions en bestaat uit UV-werende zwempakjes, shirts, zwemluiers en zonnehoedjes. Perfect om jonge kinderen aan te trekken op zomerse dagen, zodat ze onbezorgd kunnen spelen in de zon. De nieuwe kleding is er in frisse kleuren zoals coral, perzik en lichtblauw. Op de badkleding pronken tropische prints van ananassen, pinguïns en cactussen en ook de zwemkleding met flamingo’s zorgt ervoor dat je direct zin krijgt om je vakantie te boeken! De gestreepte sunsuits zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken dankzij de ritssluiting aan de voorkant. Alle kleding uit de Splash & Fun collectie is perfect met elkaar te mixen en matchen. Combineer bijvoorbeeld een effen shirt met een vrolijke zwemluier en stijl het geheel af met een bijpassend zonnehoedje.

Veilig spelen in de zon
Kleding van Lässig beschermt de jonge kinderhuid met UPF 50+ tegen UVA- en UVB-straling van de zon. Naast het dragen van UV-werende zwemkleding geeft UV-Fashions het advies om onbedekte delen iedere twee uur in te smeren met een zonnebrandcrème. Zo ben je er zeker van dat je kindje goed is beschermd en onbezorgd kan genieten in de zon. Daarnaast zijn de zwempakjes van Lässig gemaakt van sneldrogende en duurzame stoffen die hoge weerstand bieden tegen chloor, UV-stralen en onverzadigde vetzuren, zoals zonnebrandmiddelen en transpiratie. Een kwalitatieve, duurzame én UV-veilige collectie waarin je gezien mag worden deze zomer!

Over UV-Fashions
Toen Jan Willem van der Sterre zijn vader aan huidkanker verloor, besloot hij in 2011 om UV-beschermende kleding te importeren. Zijn onderneming UV-Fashions is inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires en importeert A-kwaliteit merken vanuit Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, België en Zweden. Het assortiment bestaat uit premium merken als: Beach & Bandits, Snapper Rock, Playshoes, Lässig, Babiators, Real Kids Shades en Rigon Headwear. Bekijk het gehele assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.