PERSBERICHT – UV-Fashions one-stop-shop voor UV-beschermende kleding en accessoires

Snapperrock 1 - Collectie 2016 - UV-FashionsSteeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van een goede bescherming tegen de zon. Jezelf van top tot teen insmeren is niet altijd even prettig en praktisch. UV-Fashions bewijst dat dit ook helemaal niet nodig is en dat het dragen van uv-beschermende kleding hand in hand gaat met het gebruik van zonnebrandcrème. UV-kleding is de basis, onbedekte delen insmeren de aanvulling.

Met een prachtige collectie van UV-beschermende kleding en accessoires verovert UV-Fashions Nederland. UV-Fashions is de autoriteit op het gebied van UV-beschermende producten. Een one-stop-shop voor jong en oud. Van baby tot volwassene, voor de hele familie dus! Met grote zorg zijn wereldwijd de beste merken geselecteerd. De collectie bestaat uit UV-beschermende kleding, zwemkleding, hoeden, zonnebrillen, strandschoenen en andere accessoires. Kleding en accessoires die niet alleen de huid beschermen, maar er tegelijkertijd modieus uit zien. Want het oog wil natuurlijk ook wat. De personen achter UV-Fashions zijn specialisten in hun vak en geven graag een goed en persoonlijk advies.

Partner van het Huidfonds
Niet alleen UV-Fashions, maar ook het Huidfonds vindt bewustwording van de gevaren van UV-straling belangrijk. Huidkanker is namelijk de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. En ook de vorm die het beste voorkomen kan worden, bijvoorbeeld door overmatige blootstelling aan UV-straling door de zon te voorkomen. Het Huidfonds is voorstander van UV-beschermende kleding en beveelt dit aan bij iedereen. Door er nu voor te zorgen dat kinderen nooit verbranden door de zon, kan de huidige generatie baby’s en kinderen worden behoed voor het krijgen van huidkanker. Van top tot teen insmeren is daarbij niet nodig, UV-kleding en zonnebrandcrème gaan hand in hand. UV-beschermende kleding is de basis en als aanvulling worden de onbedekte delen ingesmeerd.

Over UV-Fashions
UV-Fashions werd opgericht door Jan Willem van der Sterre (ook wel bekend als Mister UV), nadat zijn vader aan de gevolgen van huidkanker overleed. In zijn zoektocht naar UV-beschermende kleding kwam hij in Australië en Nieuw-Zeeland terecht en besloot de merken naar Nederland te halen. Inmiddels is UV-Fashions Europa’s grootste importeur en distributeur op het gebied van UV-beschermende kleding en accessoires. Het assortiment bevat diverse topmerken zoals Snapperrock, Coolibar, Cabana Life, Dorfman-Scala, BabyBanz, Playshoes en Swimpy.  Naast dat het bedrijf aan winkeliers levert, kunnen consumenten ook rechtstreeks bestellen via www.uv-fashions.com.

De Kleine Fabriek
UV-Fashions is aanwezig op De Kleine Fabriek op 17 en 18 januari 2016 in de Rai in Amsterdam (stand 127). Op deze internationale vakbeurs op het gebied van kindermode, -schoenen en –accessoires zijn de UV-werende producten live te bekijken en bewonderen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.