PERSBERICHT – UV-Fashions introduceert nieuwe collectie 2018 van Snapper Rock

UV-Fashions introduceert nieuwe collectie 2018 van Snapper RockKleurrijke zwemkleding die niet alleen lekker zit en er trendy uit ziet, maar die tegelijkertijd de huid beschermt tegen schadelijke UV-straling van de zon. Dat is de nieuwe Snapper Rock 2018 collectie, die op 9 en 10 juli 2017 op MARKET by kleine fabriek met trots door UV-Fashions gepresenteerd wordt.

Snapper Rock overtreft zichzelf dit keer met nieuwe stijlen en trends. Ze hebben al tweemaal een award gewonnen voor het beste design in kinderbadkleding. Verantwoord én hip dus!

Smeren en gewone kleding niet afdoende
Verbranding door de zon is helaas aan de orde van de dag. Vooral voor kinderen is dit schadelijk, omdat zij op latere leeftijd een grotere kans op huidkanker hebben. Alleen smeren is niet genoeg om verbranding te voorkomen en ook het dragen van een t-shirt is niet afdoende. Gelukkig zien steeds meer mensen de voordelen van UV-werende kleding. Waar een gewoon t-shirt een UV-beschermingsfactor van ongeveer 10 heeft, biedt de UV-werende zwemkleding van Snapper Rock een SPF van maar liefst 50. Hiermee kunnen kinderen veilig in de zon spelen.

Twinning
Met de nieuwe collectie speelt Snapper Rock uitstekend in op de ‘twinning trend’ die je tegenwoordig steeds vaker ziet. Kinderen die dezelfde kleding en accessoires dragen als hun vader of moeder. In Amerika zie je al veel moeders met hun ‘mini-me’ en is dit fenomeen een ware trend. Deze hype is overgewaaid uit de VS en ook hier inmiddels enorm in opkomst. Dankzij Snapper Rock zie je er volgend seizoen ook op het strand of aan het zwembad matchend uit met je zoon of dochter.

Kleurrijk en trendy
De nieuwe Snapper Rock 2018 collectie bestaat uit zwempakken, bikini’s, tankini’s, shorts, shirts, broeken en tuniekjes, allemaal met UV50+ bescherming tegen de zon. De zwemkleding wordt gekenmerkt door kleurrijke, trendy prints en mooie details. De badmode bestaat uit verschillende stijlen. Zo is de Diamond collectie met roze en goud de droom van elk meisje, jong of oud. Wie wat meer richting de natuurprints wil vindt de Ombre Leaf collectie vast prachtig. Combineer de kleuren van de oceaan met de populaire botanical prints en je hebt een lijn badkleding waar je absoluut in gezien mag worden! Ook de Boho, Coral Fish, Swan, Teardrop, Strawberry, Royal Palm en Lemon collecties zorgen voor uren strandplezier.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre dé aanleiding om zelf UV-beschermende kleding te gaan importeren. Inmiddels is zijn onderneming “UV-Fashions” uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. ‘’One stop, beach proof shop’’ voor het hele gezin! Het assortiment bestaat uit premium merken, zoals het Nieuw-Zeelandse Snapper Rock, het Amerikaanse Cabana Life en Coolibar en zonnehoeden van Dorfman Pacific. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.