PERSBERICHT – Urenlang bouw- en speelplezier met de Q-Ba-Maze design knikkerbanen

Q-Ba-Maze knikkerbaan Mega Stunt Set sfeer - trendyspeelgoed.nlVroeger waren ze al populair en ook nu wordt er door kinderen nog volop met knikkerbanen gespeeld. Helaas zijn ze na een tijdje niet erg verrassend meer. Daar brengt Q-Ba-Maze verandering in. De knikkerbanen van dit merk zijn eindeloos aan te passen en uit te bouwen. Je kunt er zelfs een knikker-race-circuit van maken!

Met de losse blokjes van de Q-Ba-Maze knikkerbaan bouwt elk kind zelf de meest ingenieuze knikkerbaan. De slim ontworpen blokjes zorgen ervoor dat de knikkerbaan gebouwd kan worden in aparte vormen. Bouw bijvoorbeeld een elegante vlinder of gebruik de blokjes met een dubbele uitgang om zo een circuit te bouwen waarbij je knikkers tegen elkaar kunt laten racen. Ook erg leuk om samen met vriendjes te doen!

Het oog wil ook wat
Knikkerbanen zijn zo leuk om mee te spelen, maar helaas zijn ze vaak ook heel lelijk. De Q-Ba-Maze knikkerbanen hebben het beste van beide werelden. Met de eindeloze bouwmogelijkheden maakt elk kind zijn of haar ideale baan. En dankzij het mooie design misstaat de knikkerbaan niet in de kinderkamer of zelfs in de huiskamer.

Lekker stunten
Naast de knikkerbanen zijn er diverse extra stunt sets verkrijgbaar als aanvulling op de gewone knikkerbaan. Je kunt hem zo uitgebreid maken als je wil! Er zijn onder meer torens met trappen, bouncers, opvangbakjes voor knikkers, spinners, tandwielen, tunnelbanen, waterval kubussen en stuiter trampolines verkrijgbaar. Je maakt hiermee de mooiste bouwwerken. De uitbreidingen passen prachtig in het totale Q-Ba-Maze design en maken van elke knikkerbaan een echte eye-catcher.

De knikkerbanen en uitbreidingen van Q-Ba-Maze zijn mooi om te zien, leuk om te bouwen en nog gaver om mee te spelen. Ze zijn verkrijgbaar via www.trendyspeelgoed.nl.

Over Trendy Speelgoed
Origineel en leuk speelgoed. Voor binnen en buiten. Creatief of educatief. Trendy Speelgoed heeft het allemaal. Je vindt bij deze webwinkel geen speelgoed op batterijen, geen hype-speelgoed en zeker geen licentie speelgoed van bekende tekenfilms. Wat je er wel vindt: bijzonder en onderscheidend speelgoed uit binnen en buitenland dat zowel leuk als leerzaam is. De mooie knikkerbanen van Q-Ba-Maze zijn daarvan een perfect voorbeeld.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.