PERSBERICHT – Trotse mama’s verdienen hippe sieraden van Proud MaMa

Armbanden Proud MaMa - sieraden collectie - proudmamaMoeder zijn is het oudste en mooiste beroep van de wereld. Met de stijlvolle sieraden van het Nederlandse label Proud MaMa laat je zien dat je trots bent. Op je kinderen, maar natuurlijk ook op jezelf. Want jij hebt een kind op de wereld gezet waar je onbeschrijflijk veel van houdt. Van magische babybelkettingen tot hippe bangle-armbanden: be proud and show it!

Babybelkettingen
Een babybelketting is een prachtig sieraad met een bijzondere boodschap. Volgens een oude Mexicaanse traditie brengt een babybel de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed. Ook zou het rustgevende geluid van het belletje bijdragen aan een ontspannen zwangerschap. Geïnspireerd door deze traditie ontwierp Proud MaMa een hippe collectie babybelkettingen. Nieuw is de serie babybelkettingen Lovely, met een lief vogeltje of een kroontje. Of ga voor de Heartchain, een fijne ketting gemaakt van verzilverde hartjes. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: met voetjes, een hartje en een rondje. Een babybelketting is natuurlijk ook geschikt als cadeau voor een zwangere vriendin. De kettingen zijn verkrijgbaar vanaf € 17,95.

Trendy armbanden
Naast kettingen heeft Proud MaMa ook prachtige armbanden in het assortiment voor trotse mama’s. Of je nu zwanger bent of een huis vol kinderen hebt, thuisblijfmama bent of een drukke baan hebt: je bent mama en daar mag je trots op zijn! Kies voor een mooie armband, zoals een armband met agaat, met beads of met de initialen van je kinderen. Erg mooi en trendy zijn ook de bangle-armbanden in rosé en zilver. Leuk detail: in de achterkant van de bangle-armband is een klein hartje verwerkt. Met de tekst ‘Proud MaMa’ laat je zien dat je een trotse moeder bent. Want dat mag iedereen weten!

Over Proud MaMa
Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij is het gezicht van Proud MaMa. Met haar sieradenmerk richt zij zich speciaal op zwangere vrouwen en hippe moeders. Naast de bekende babybelkettingen heeft Proud MaMa onder meer armbanden en sleutelhangers in het assortiment. De sieraden van het merk zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, zowel in geselecteerde webshops als winkels in binnen- en buitenland. Bekijk de complete collectie op www.proudmama.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.