PERSBERICHT – Trotse (bijna) moeders opgelet: Proud MaMa lanceert nieuwe, blinkende babybelketting

Babybel ketting Basic BLING Roze - proudmama.nlGoed nieuws voor alle trotse moeders en hun kleintjes die heerlijk in mama’s buik vertoeven. De Babybel collectie van Proud MaMa is uitgebreid met een hippe, stralende babybelketting. En dat is mooi, want er is natuurlijk niemand trotser dan een aanstaande moeder. Laat de hele wereld zien hoe fantastisch jij je voelt en shine de pan uit met deze glinsterende babybelketting.

Stijlvol én geruststellend
De BB Basic BLING, zoals de nieuwe babybelketting heet, is een stijlvolle ketting. Een prachtig sieraad dat niet alleen jouw outfit helemaal afmaakt, maar tegelijkertijd ook nog eens een geruststellend geluid produceert voor jouw kleintje. Je doet dus met het dragen van deze ketting niet alleen jezelf een groot plezier, maar ook de baby!

BB Basic BLING
Bijzonder aan de nieuwe ketting is natuurlijk de blinkende babybel. Een opvallend mooie ketting voor trotse moeders. De ketting is in vier schitterende kleuren verkrijgbaar: goud, jet, kristal en roze. Het materiaal van de kettingen is nikkelvrij en het koord heeft een lengte van ongeveer 80 cm. De babybelketting is verkrijgbaar voor slechts € 29,95. En omdat Proud MaMa graag bijdraagt aan jouw geluksgevoel, wordt de ketting geleverd in een luxe cadeauverpakking.

Over Proud MaMa
Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij is het gezicht van Proud MaMa. Met haar sieradenmerk richt zij zich speciaal op zwangere vrouwen en hippe moeders. Naast de bekende babybelkettingen heeft Proud MaMa onder meer armbanden en sleutelhangers in het assortiment. De sieraden van het merk zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten, zowel in geselecteerde webshops als winkels in binnen- en buitenland. Bekijk de complete collectie op www.proudmama.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.