PERSBERICHT – Trendy Pockies nu verkrijgbaar in nieuwe prints voor heren, dames én baby’s

Trendy Pockies nu verkrijgbaar in nieuwe prints voor heren, dames én baby’sPockies, bekend van de trendy boxershorts met zakken, is met de nieuwe collectie boxershorts, zwembroeken, baby broekjes en djellaba’s helemaal klaar voor het zomerseizoen. En alsof dat nog niet genoeg is gingen ze ook een samenwerking aan met rapper Hef Bundy en DJ Tony Junior, die elk een eigen boxershort ontwierpen.

Onderbroeken met originele prints
Pockies is de eerste onderbroek met zakken. Behoorlijk uniek dus. Te gebruiken als onderbroek, maar dankzij de ruime pasvorm ook prima te dragen als korte broek. Wat begon met stoere boxers voor heren, is inmiddels uitgebreid met trendy shorts voor dames. Pockies zijn er dus voor iedereen: klein, groot, jong, oud, bierbuik of sixpack. De nieuwe collectie bevat Pockies met grappige prints. Denk aan donuts, visgraten, ijsjes en perziken. Echte eyecatchers in de collectie zijn de Pockies die ontworpen zijn in samenwerking met rapper Hef Bundy en DJ Tony Junior. Hef koos voor een Pockie en zwembroek met een badslipper patroon terwijl Tony zijn eigen unieke panterprint gekregen heeft.

Zwembroeken
Met de zomer in aantocht mogen ook zwembroeken natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende varianten in maat S tot XXL: pastelgeel, lichtblauw wit gestreept, roze wit gestreept, donkerblauw met donuts en lichtgroen met ijsjes. Zeker met deze laatste twee steel jij de show op het strand of in het zwembad!

Poekies
Naast Pockies voor volwassenen zijn er nu ook baby Pockies (Poekies). Eigenaar Michiel Dicker vertelt: “Onze moeders wezen ons erop dat het een leuk cadeautje zou zijn, en we luisteren nog altijd naar onze moeders.” Dus werd het assortiment uitgebreid met een babycollectie. De Poekies zijn er in roze en blauw; in een gestreepte variant en eentje met witte wolkjes. Ook leuk en origineel om te geven als kraamcadeautje.

Djellaba
Tot op de dag van vandaag profiteren wij in Nederland van uitvindingen uit verre landen: algebra, bouwkunde, filosofie en mayonaise. Maar op de een of andere manier is er een parel aan ons voorbij gegaan; namelijk de Djellaba. Dit gewaad, oorspronkelijk uit het Midden-Oosten, wordt maar zelden gespot in ons straatbeeld en daar wil Pockies verandering in brengen. De djellaba is namelijk fris als het warm is en warm als het koud is. Ze zijn verkrijgbaar in de vrolijke kleuren en prints waar Pockies zo bekend om is. Voor welke Djellaba kies jij?!

Over Pockies
Waar laat je je telefoon als je lekker op de bank ligt te relaxen? Vanuit die vraag ontstond het idee voor Pockies: het comfort van een fijne boxershort, met de functionaliteit van zakken. Inmiddels kun je kiezen uit verschillende designs voor dames, heren en baby’s. Pockies zet in op duurzaamheid. Bestellingen worden zoveel mogelijk op de fiets of met auto’s op groen gas bezorgd. Al je onderbroeken in de was? Bestellingen die voor 16.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Ideaal! Daarnaast zijn de Pockies ook verkrijgbaar bij diverse andere verkooppunten, zoals de Bijenkorf en Xbank. Don’t let pants slow you down. Bekijk het complete assortiment op www.pockies.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.