PERSBERICHT – Tekst- en fotosieraden als persoonlijk en bijzonder geschenk

Tekstarmbanden HippeSieraden.comSieraden maken je outfit compleet. Daarnaast hebben ze vaak een bijzondere, persoonlijke of emotionele betekenis. Dat geldt zeker voor gepersonaliseerde sieraden waarin een tekst of foto verwerkt is.

Webwinkel HippeSieraden.com heeft een grote collectie originele sieraden en accessoires van hoge kwaliteit. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van tekst- en fotosieraden. De collectie bestaat uit kettingen, armbanden en sleutelhangers. Allemaal kunnen ze worden voorzien van de naam en/of foto’s van kind(eren), geliefden, een belangrijke datum of een mooie inspirerende tekst. Daarnaast zijn er ook handgemaakte boekenleggers met een persoonlijke tekst verkrijgbaar. Een echte cadeautip! De sieraden en accessoires worden met oog voor detail ontworpen en met de hand gemaakt, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn.

Speciaal voor jou handgemaakt
De levertijd is kort. Binnen enkele dagen heb je een mooi, persoonlijk cadeau in huis. Perfect als cadeau voor de feestdagen, maar ook bij belangrijke mijlpalen, bijzondere gebeurtenissen of ter herinnering aan een speciaal persoon. Er is altijd wel een reden om jezelf of een ander te verwennen met een mooi en gepersonaliseerd sieraad.

Kerstmarkten
De sieraden zijn online verkrijgbaar via www.hippesieraden.com, maar ook op diverse Kerstevents zoals bijvoorbeeld op de grootste drijvende kerstmarkt van Nederland, midden in het centrum van Leiden. Daarnaast zijn de sieraden verkrijgbaar bij diverse winkels en salons. Neem voor meer verkoopinformatie en adressen een kijkje op de website. Ideaal voor wie de sieraden eerst  graag live wil bewonderen.

Over HippeSieraden.com
Mensen blij maken met persoonlijke, handgemaakte sieraden met bijvoorbeeld de namen van kinderen, een mooie quote of een speciale datum, dát is de missie van Sonja Hopman. Het creëren van bijzondere sieraden met een speciale betekenis en waarde voor de ontvanger. Alle sieraden worden met liefde gemaakt. De webwinkel is onderdeel van www.bysonder.nl, haar andere webshop met verrassende sieraden (veelal verwisselbare sieraden) en woonspullen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.